MENU

Måned

Region 2: Fornem pris til Bjerringbro

Fokus på både de grundlæggende værdier og dagligdagens praktiske gøremål. Der sker mange spændende ting i Bjerringbro IF, og det har nu indbragt klubben titlen som Årets Fodboldklub i Region 2.

Læs nyheden

Region 2: Guld til en ægte græsrod

Afgående bestyrelsesmedlem og tidligere formand i DBU Jylland Region 2, Hans Peter Johansen, blev på årsmødet i Aulum hædret med jysk fodbolds højeste personlige hæder, Guldnålen.

Læs nyheden

Region 2: Hee-leder fik Jyske Bank-pris

Bo Mortensen er en frivillig leder i særklasse og har været en uvurderlig drivkraft for sin klub, Hee SF, gennem de seneste mange år. Det indbragte ham mandag aften Jyske Banks og DBU Jyllands, ”Gør en forskel-prisen”.

Læs nyheden

Region 2: Hæder til to klubledere

Peter Kirchhecker fra Tarm IF blev på DBU Jylland Region 2’s årsmøde hædret for sin store frivillige indsats, og der var også fornem hæder til Birger Lyngs fra Hurup IF.

Læs nyheden

Region 2: Ja til ændret JM-afvikling

Fodboldledere fra 67 klubber var mandag aften samlet til årsmøde i DBU Jylland Region 2 i Aulum Fritidscenter. De diskuterede bl.a. JM-afvikling, dispensationer og kampflytninger.

Læs nyheden

Flere end 100.000 personer har set musikvideo

DBU Jyllands nye hyldest til breddefodbolden, Flop-Skrift-En, er blevet hørt og set af flere end 100.000 personer i løbet af weekenden.

Læs nyheden

Flop-Skrift-En: Hør breddefodboldens nye slagsang

De fleste fodboldspillere, trænere og ledere kender "Re-Sepp-Ten". Men hvad med "Flop-Skrift-En"? Hør hyldest-slagsangen til den jyske breddefodbold her.

Læs nyheden

Region 3: Klubber splittet om 28-dages regel

220 østjyske fodboldledere var samlet i Brædstrup onsdag aften til DBU Jylland Region 3’s årsmøde for at drøfte en række ændringer til DBU Jyllands regler og turneringer. Særligt et forslag om den særlige 28-dages regel splittede salen.

Læs nyheden

Region 3: Dronningborg er Årets Fodboldklub

På DBU Jylland Region 3's årsmøde onsdag aften i Brædstrup blev Dronningborg Boldklub kåret som Årets Fodboldklub i regionen. Det bringer klubben med i opløbet om at blive Årets Fodboldklub i Danmark.

Læs nyheden

Region 3: Trofast klubmand gennem 50 år får pris

Hans Sørensen har gennem et halvt århundrede markeret sig i Havndal/Udbyneder IF. Nu modtager han Jyske Banks Gør-en-forskel-prisen 2015.

Læs nyheden

Log ind