MENU

Måned

Skoler hentede fodbold-inspiration

Tirsdag den 24. marts dannede DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst rammen om seminaret ”Boldspil for skolebørn”. Her kunne deltagerne bl.a. hente viden om, hvordan fodbold kan skræddersyes til at opfylde ambitionerne om mere fysisk aktivitet i folkeskolen.

Læs nyheden

Flere jyske fodboldspillere

Der er igen fremgang for fodbolden i Jylland. Både blandt teenagere og voksne. Det viser den helt nye medlemsopgørelse fra Danmarks Idræts-Forbund. Tendensen bringer DBU Jyllands samlede medlemstal op på 170.637 aktive spillere. VIDEO.

Læs nyheden

Start sæsonen med lovlige spillere

Har du helt styr på reglerne omkring første kamp i forårssæsonen og har dit hold fået tilgang af nye spillere? Få styr på reglerne her.

Læs nyheden

Bliv C-træner inden sommerferien

I april og maj kan du deltage i DBU Jyllands to første C-træner weekendforløb - og så er du næsten i mål med DBU’s C-træneruddannelse for børne- og ungdomstrænere.

Læs nyheden

Ni tegn på at det bliver en møgkamp

Langt de fleste breddefodboldkampe er fantastiske, men en sjælden gang i mellem rammer alle fodboldspillere en dag, hvor alt peger på, at du går en rigtig møgkamp i møde. Vi giver et bud på, hvordan dagen kunne forløbe.

Læs nyheden

Børnetræning - ideal og virkelighed

På Store Børnetrænerdag sætter DBU Jylland fokus på, hvordan du som træner kobler DBU’s anbefalinger til børnetræning sammen med træningen hjemme i din egen klub. Det foregår fire steder i Jylland i april og maj.

Læs nyheden

Fasthold de unge med sjov træning

Du kan stadig nå at tilmelde dig seminaret om teenagetræning med Morten Bruun og Kent Tornøe. Der er tilmeldingsfrist fredag den 3. april.

Læs nyheden

Støvleklassikere lider i Bling Bling-land

Der var engang, hvor fodboldstøvleklassikere som Adidas Copa Munidial og Puma King var sikre navne på listen over de allermest solgte fodboldstøvler. Den tid er forbi. Vi har lavet en liste over de mest solgte fodboldstøvler.

Læs nyheden

- De stod på en række og tissede

Camilla Jensen og Rikke Pallesen spillede i efteråret med i en Serie 5-kamp for herrer. Her fortæller de om de mest åbenlyse forskelle på herre- og kvindefodbold.

Læs nyheden

Billettilbud til de jyske klubber

De jyske fodboldklubber har nu mulighed for at købe billetter gennem DBU Jylland til Danmarks EM-kvalifikationskamp i Parken mod Serbien lørdag den 13. juni kl. 20.45. Bestillingen skal være os i hænde senest den 22. marts.

Læs nyheden

Log ind