MENU

Måned

Seminar: Sæt fokus på forsvaret

Bliv inspireret af, hvordan ungdomsspillerne i Esbjerg fB, FC Midtjylland og Silkeborg IF træner forsvarsspil, når DBU Jylland afholder seminar tre steder i Jylland i april og maj.

Læs nyheden

Kampfordelere byttede erfaringer

Igen i 2015 har DBU Jylland haft stort udbytte af de såkaldte kampfordelermøder. I alt 406 jyske klubledere deltog i et af de i alt 14 arrangementer, som blev gennemført i løbet af januar og februar.

Læs nyheden

DBU Pokalen: Første runde er klar

Kampplanen for første runde i DBU Pokalen er nu offentliggjort. I denne indledende runde er det kun hold fra Serie 5 og Serie 6, der skal på pokaleventyr.

Læs nyheden

Græsrødder og stjerner hænger sammen

At gennemføre besparelser på DBU’s såkaldte bredde- og prof-puljer for at undgå besparelser på landsholdene vil svare til at save den gren over, som hele dansk fodbold sidder på. Vi er nødt til at investere i fremtiden for at udvikle dansk fodbold.

Læs nyheden

Kampprogrammer og puljer på nettet

I dag er en mærkedag for holdene i de laveste rækker i DBU Jyllands 8- og 11-mandsturneringer. Forårets puljer og kampprogrammer er nemlig blevet offentliggjort her på dbujylland.dk.

Læs nyheden

Sådan fungerer automatisk indplacering

I DBU Jyllands turneringer er der automatisk indplacering af ungdomshold fra og med U13. Det betyder, at der til efterårssæsonen 2015 for første gang er automatisk indplacering fra U16 til U17.

Læs nyheden

Spillercertifikater skal være digitale

Det er vigtigt, at din klub husker at indhente spillercertifikater på nye spillere. Spillercertifikater indhentes digitalt, men hvordan skal man gøre og hvad skal man være opmærksom på? Få en guide her.

Læs nyheden

Landskamptilbud til ungdomshold

Tag med dit ungdomshold til landskampen Danmark – USA onsdag den 25. marts i Aarhus. Særligt klubtilbud til 20 personer for kun 1.450 kr.

Læs nyheden

Dyrere at glemme at udfylde holdkort

For dem, der har styr på sagerne, er alt i skønneste orden. For de glemsomme bliver det nu dyrere at glemme at udfylde holdkortet.

Læs nyheden

Seminar: Forsvar dit hold med bolden

Er du pigetræner, har du i april mulighed for at få inspiration til, hvordan du træner dine pigespillere i at bevare bolden i egne rækker. Seminaret afholdes fire steder i Jylland.

Læs nyheden

Log ind