Seminar: Sæt fokus på forsvaret

Bliv inspireret af, hvordan ungdomsspillerne i Esbjerg fB, FC Midtjylland og Silkeborg IF træner forsvarsspil, når DBU Jylland afholder seminar tre steder i Jylland i april og maj.


 
DBU Jylland præsenterer næste del af spillestilsbolden, når seminaret ”Tendenser i forsvarsspillet” afvikles i henholdsvis Haderslev den 30. april, Skive den 6. maj og Skørping den 7. maj.

Seminaret henvender sig til dig, som træner drenge i aldersgruppen U13-U19 – primært breddespillere, og det er ikke en forudsætning, at du har deltaget på tidligere spillestilsseminarer.

Fortsættelse af spillestilsseminarer 
 
Efter mange positive tilbagemeldinger fra tidligere ”spillestilsseminarer” sætter DBU Jylland nu fokus på arbejdet med forsvarsspillerne. 

På seminaret kan du se og høre, hvordan Esbjerg fB, FC Midtjylland og Silkeborg IF arbejder med det defensive fokus i deres ungdomsprogram. På seminaret bliver du præsenteret for brugbare værktøjer, der kan inspirere til træningen af:
  • etableret forsvar
  • balance/ubalance
  • undertal/overtal
  • individuelt forsvar

Seminaret vil bestå af en teoretisk del og en praktisk del med konkrete træningsøvelser på banen.

Guldager, Graversen og Pedersen

I Haderslev er instruktøren Dan Guldager, som til daglig er T+-træner i Esbjerg fB og samtidig har ansvaret for klubbens U15-hold. Dan Guldager er desuden A-licenstræner og instruktør på DBU’s C-træneruddannelse. 

I Skive er det Svend Graversen, der til daglig er U17-træner på akademiet i FC Midtjylland, som står i spidsen for seminaret, og i Skørping er instruktøren Dennis Pedersen, der til daglig er U19- og reserveholdstræner i Silkeborg IF. Begge instruktører er desuden A-licenstrænere.

Tilmeld dig

Få overblikket og tilmeld dig i skemaet nedenfor:

Dato
Sted
Tilmeldingsfrist
Tilmeld
Torsdag den 30. april
Haderslev
Torsdag den 23. april
Tilmeld
Onsdag den 6. maj
Skive
Onsdag den 29. april
Tilmeld
Torsdag den 7. maj
Skørping
Torsdag den 30. april
Tilmeld

Prisen for at deltage på seminaret er 350 kr. pr. person.

Kontakt os

Har du spørgsmål til seminaret, er du velkommen til at kontakte René Jensen på mail rjen@dbujylland.dk eller tlf. 8939 9954.

Læs også
Seminar: Forsvar dit hold med bolden 
Drengetræning: Gør det sjovt at blive bedre 
Store Trænerdag med belgisk fokus 

Log ind