Om DBU Jylland

DBU Jylland er organisation for breddefodbolden i Jylland og den største lokalunion i dansk fodbold. Med cirka 170.000 spillere fordelt på 870 medlemsklubber er vi en af Danmarks største idrætsorganisationer. 

DBU Jyllands centrale administration er placeret i Tilst. Der til kommer fire regionale kontorer i Aalborg, Holstebro, Tilst og Vejen med hver sin administration og regionsbestyrelse. 

DBU Jylland i tal
DBU Jylland afvikler årligt flere end 135.000 kampe i vores turneringer ude og inde, og der er omkring 1800 aktive dommere.

Vi understøtter cirka 30.000 frivillige klubledere, vi gennemfører årligt omkring 150 UEFA C-trænerkurser med flere end 2.000 trænere, og DBU Jyllands klubrådgivere afvikler årligt ca. 600 klubbesøg hjemme hos vores medlemsklubber. 

Fodbold kan mere end nogensinde kaldes en helårssport. I vinterhalvåret afvikles der turneringer i indefodbold og futsal med en samlet deltagelse på ca. 3.000 hold. Der til kommer udendørs vinterturneringer for mere end 2.000 hold på de knap 200 jyske kunstgræsbaner. 

DBU Jylland omsætter årligt for cirka 70 mio. kroner og er en non-profit-organisation.

I afsnittet Statistik finder du opgørelser over medlemstal samt disciplinærsager år for år. 

Se også
I menuen kan du finde flere informationer om DBU Jyllands organisation og den politiske struktur. 


Opdateret marts 2023