Dyrere at glemme at udfylde holdkort

For dem, der har styr på sagerne, er alt i skønneste orden. For de glemsomme bliver det nu dyrere at glemme at udfylde holdkortet.


Få styr på holdkortet og slip for dumme gebyrer.



Alle hold fra U12 og opefter skal udfylde holdkort digitalt - senest til kampstart.

Glædeligvis har langt de fleste hold i DBU Jyllands turneringer også fuldstændigt styr på sagerne. Men for at stramme op om disciplinen, er gebyrsatserne for manglende udfyldelse af holdkort nu blevet strammet op med virkning fra forårssæsonen 2015.

- Vi oplever, at de klubber, som har styr på sagerne, bliver ret frustrerede over den hidtil meget lille konsekvens for de glemsomme klubber, forklarer Ole Frandsen, afdelingsleder for DBU Jylland Turneringer.

- Desuden bruger vi en del administrative ressourcer hos DBU Jylland på opfølgning hos de glemsomme klubber, så nu er gebyrsatserne skruet i vejret for at motivere de allersidste hold til at komme med på holdkortvognen, uddyber han.

Det koster at glemme

Som altid skal holdkortet være udfyldt til kampstart, men da der også skal være mulighed for at fjerne en evt. ikke-benyttet spiller efter kampen, har alle hold en frist på 7 timer efter kampstart, inden holdkortet bliver låst for redigering.

Herefter bliver klubben tilskrevet et gebyr, hvis holdkortet fortsat ikke er udfyldt eller mangelfuldt udfyldt. Rykkergebyret efter 7-timers fristens udløb er på kr. 50,-* og herefter genåbnes holdkortet i 36 timer, så klubben/holdet kan få det udfyldt korrekt.

Er holdkortet fortsat ikke korrekt udfyldt efter disse 36 timer, tilskrives endnu et gebyr til klubben på kr. 100,-* og holdkortet genåbnes igen i 36 timer til udfyldelse af klubben/holdet.

Overholdes den nye 36 timers frist for udfyldelse heller ikke, straffes klubben med et gebyr på kr. 500,-* og sagen overgår til manuel behandling hos DBU Jylland, dvs. klubben bliver kontaktet med henblik på at få styr på holdkortet.

Ved gentagelsestilfælde eller sager, hvor holdkortet heller ikke er udfyldt efter den manuelle behandling hos DBU Jylland, kan sagen overdrages til behandling som en egentlig disciplinærsag.

*I regionale turneringer er gebyret dog kun på 50%.

Råd og vejledning er lige ved hånden

- Det er vigtigt for mig at understrege, at vi altid sidder klar ved telefon og mail for at rådgive og vejlede. Vi er kun interesseret i, at alle får styr på udfyldelse af holdkort, siger Ole Frandsen.

Har du spørgsmål til udfyldelse af holdkort, så kontakt:
DBU Jylland – tlf. 8939 9999, mail: info@dbujylland.dk
DBU Jylland Region 1 – tlf. 8939 9910, mail: region1@dbujylland.dk
DBU Jylland Region 2 – tlf. 8939 9920, mail: region2@dbujylland.dk
DBU Jylland Region 3 – tlf. 8939 9930, mail: region3@dbujylland.dk
DBU Jylland Region 4 – tlf. 8939 9940, mail: region4@dbujylland.dk

Desuden kan du finde en guide til udfyldelse af holdkort her.


  


 

Log ind