MENU

Måned

Se frister for tilretning af hold

Nytilmelding til Old Boys- og Veteranrækkerne har tilmeldingsfrist 1. marts. Husk også at tilrette holdantal i 5-mands, 7-mands og 8-mands rækkerne.

Læs nyheden

Ekspert uddeler tæsk til klassiske opvarmningsøvelser

Høje knæløftninger, møllesving og englehop. Der er store klø til de klassiske opvarmningsøvelser i denne artikel, hvor vi har bedt en af Danmarks største kapaciteter på området om at give dem karakter.

Læs nyheden

Stor opbakning til adfærds-undersøgelse

Flere end 1500 har indtil videre svaret på DBU Jyllands spørgeskema om sidelinje-opførsel. Det er stadig muligt at besvare undersøgelsen - og dermed gøre konklusionerne endnu stærkere.

Læs nyheden

Her er alle JM-finalisterne

96 jyske ungdomshold er klar til at kæmpe om sæsonens sidste 12 Jyske Mesterskaber i indefodbold. Her finder du en komplet oversigt over samtlige deltagende mandskaber.

Læs nyheden

Hurra for Jyske 3-bold storstævner

Jyske 3-bold fylder 10 år og fødselsdagen vil sætte sit præg på årets otte jyske storstævner, som starter den 17. maj. Sæt kryds i kalenderen.

Læs nyheden

Sidste chance: Spil pokalbold i foråret

Pokalfodbold er noget helt særligt, og hvis dit hold vil prøve evnerne af mod hold, som til dagligt spiller i en højere række, så tilmeld jer DBU Pokalen inden 1. marts.

Læs nyheden

Fremtidens topdommere samlet i Tilst

Søndag var toppen af den jyske dommer-talentmasse samlet på DBU Jyllands Fodboldcenter i Tilst for at forberede sig til den kommende udendørssæson.

Læs nyheden

IT-redskab hjælper 2500 hold i puljer

Den 11. marts bliver hundredevis af puljer i den centrale 8- og 11-mandsturnering offentliggjort af DBU Jylland – og et nyt IT-værktøj hjælper med at komme godt i mål.

Læs nyheden

140 tegn: Her er kommentatorernes søforklaringer

Én kaster skylden på sin svaghed for kvinder mens en anden peger på festerne. Se sportskommentatornes egne undskyldninger på, hvorfor de ikke blev professionelle fodboldspillere.

Læs nyheden

Ti kendte du kunne have spillet imod

Hvad har Sisse Fisker, Johnny Madsen og Peter Falktoft til fælles? De har alle spillet bold i jyske bredde-fodboldklubber. Se en top-ti over kendte, som har spillet breddebold her.

Læs nyheden

Log ind