MENU

Hurra for Jyske 3-bold storstævner

Jyske 3-bold fylder 10 år og fødselsdagen vil sætte sit præg på årets otte jyske storstævner, som starter den 17. maj. Sæt kryds i kalenderen.Alle fodboldglade børn, forældre og træner kan godt begynde at tælle ned. For nu er DBU Jylland i samarbejde med Jyske Bank og otte værtsklubber klar med stævneplanen for det store fødselsdagsår. Fredericia fF starter festlighederne med det første Jyske 3-bold Storstævne den 17. maj og Nykøbing Mors får lov at lukke og slukke for storstævnesæsonen den 20. september.

Der åbnes for tilmelding fra 1. april - både via KlubOffice og pr. mail.

Sådan ser stævneplanen ud for Jyske 3-bold Storstævner i 2015:
Dato: Arrangørklub:
17. maj
Fredericia fF
31. maj AIA-Tranbjerg
13. juni Tarp B 
21. juni
Bording IF
22. august
HOG Hinnerup
29. august
AaB
30. august
Them GF
20. september
Nykøbing Mors

Et Jyske 3-bold storstævne varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 14 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter.

I Jyske 3-bold spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om storstævnerne på Facebook og på jyske3bold.dk.

Det er gratis at deltage, og i år er storstævnerne et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2006, 2007, 2008, 2009 og 2010. Det vil sige fra U5 til og med U9 i foråret - og fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot).
Log ind