MENU

Måned

Her er forslagene til årsmøderne

Helårsturnering i seniorrækkerne, ændret spilleform for de bedste U10 Drenge og ny årgangsinddeling i pigeungdom. Disse emner indgår blandt de i alt 15 forslag til de regionale årsmøder i november.

Læs nyheden
De jyske klubber ønsker mere fleksibilitet

De jyske klubber ønsker mere fleksibilitet

AF: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation //

Fleksibilitetsregel for flere serierækker. Nemmere at 'spilles fri'. Ingen holdkort i laveste niveau. En landsdækkende liga for U16 Piger. 12 forslag fra klubber og DBU Jylland ligger klar til debat og behandles på de regionale årsmøder i sidste halvdel af november.

Læs nyheden

Se seriehold i vild jubel

Serie 4-holdet Løjt IF spillede sig torsdag aften i Serie 3. Og så eksploderede de i jubel. Læg især mærke til sønderjydernes vilde sang til sidst i videoen.

Læs nyheden

Gode drøftelser om børnefodbolden

Der var stort rykind til tirsdagens evalueringsmøde om børne- og ungdomsfodbold i DBU Jylland Region 1. Det resulterede i mange gode drøftelser - bl.a. om niveaudeling og op- og nedrykning af spillere.

Læs nyheden

Træner-kurser i futsal

På blot tre timer kan du tilegne dig nogle grundlæggende redskaber til at træne futsal med dine spillere. Tilmeld dig et af vores fire inspirationskurser i løbet af november og december og kom godt i gang.

Læs nyheden

Serie 3-træner har Europas højeste trænerlicens

Billund IF’s førstehold i Serie 3 gjorde inden sæsonen et vaskeægte scoop på trænerfronten. Klubben fik nemlig krogen i en Pro licens-træner og siden er det blevet til lutter sejre.

Læs nyheden

Fif til Fodbold Fitness

Kunne du tænke dig at finde ud af, hvad Fodbold Fitness går ud på, eller er din klub allerede i gang, og ønsker I nye ideer til træningen? Så kom til inspirationsdag om Fodbold Fitness for kvinder den 7. november. Tilmeldingen er stadig åben.

Læs nyheden

Sig goddag til Jyllands yngste fodboldspillere

I SUB Sønderborg kan de alleryngste spille fodbold – og gør det i stor stil. På Povl Glindvads hold ”Små Fødder” bliver poderne introduceret til fodboldlivet på en god måde.

Læs nyheden

76-årig var på holdkortet i Jyllandsserie-kamp

Egon Bang er 76 år gammel og holdleder for Lemming IF’s hold i Jyllandsserien. I weekenden var han på holdkortet til en afgørende kamp mod nedrykning. – Til dagligt er jeg sgu ikke bange for at gå ind og spille med de unge til træning, siger han.

Læs nyheden

Hvilke hold rykker op fra en andenplads?

Her er den aktuelle stilling over andenpladser, der ligger til oprykning fra Serie 4. Se også hvilke hold, der netop nu står til at undgå nedrykning på trods af en næstsidsteplads i Serie 3.

Læs nyheden

Log ind