MENU

Måned

Tilmeld de nye hold i februar

Har din klub fået ekstra ungdomsspillere, eller er I en nystartet klub, som vil prøve kræfter med DBU Jyllands turnering? Så er det nu, I skal til tasterne.

Læs nyheden

Skærpelse af FIFA-regel skal beskytte børnene

En skærpelse af FIFA cirkulære sikrer, at spillere helt ned til 10-års alderen skal have tilladelse, når de skal have overført spillercertifikat fra et land til et andet. DBU’s formand Jesper Møller hilser de nye regler velkomne.

Læs nyheden

DBU Jyllands 2015-hold på plads

DBU Jylland har sammensat det hold af frivillige, der i de kommende 12 måneder udgør organisationens mange forskellige udvalg og arbejdsgrupper. Bl.a. har tre udvalg fået nye formænd.

Læs nyheden

Web-tv: Så let tester du spillernes kondition

Det er ganske simpelt og har mange fordele at benytte sig af fysiske tests. AGF’s fysiske træner giver her en kort guide til, hvordan du kommer i gang.

Læs nyheden

Nøglepost til Silkeborg-formand

Lene Bengtsson, fodboldformand i AC Silkeborg, skal sammen med et helt nyt team af frivillige ledere stå i spidsen for videreudviklingen af seniorfodbolden i Jylland.

Læs nyheden

Ny undersøgelse: Fodbolddommere elsker at dømme

En ny undersøgelse fra DBU Jylland viser, at de jyske fodbolddommere elsker at dømme fodboldkampe. Frisk luft, motion og det, at være en del af fodboldfamilien bliver nævnt som de vigtigste årsager.

Læs nyheden

Over 100 nye jyske dommere på vej

Der er rift om pladserne på DBU Jyllands dommergrundkurser. Fire ud af syv kurser i årets første tre måneder er udsolgt.

Læs nyheden

Motionsfodbold er verdensklassetræning

Peter Krustrup talte om fodbold og sundhed på årets delegeretmøde i Herning. Få nogle af fodboldforskerens opløftende konklusioner her.

Læs nyheden

Se videoerne fra delegeretmødet

DBU Jyllands årlige delegeretmøde blev afholdt lørdag den 10. januar. Her kan du se de gode videoer, som blev vist undervejs på mødet.

Læs nyheden

Jysk Fodbold nu kun som E-magasin

DBU Jyllands magasin Jysk Fodbold vil ikke længere være tilgængeligt i trykt format – til gengæld kan alle nu hente magasinet gratis til tablet og smartphone. Det er konklusionen efter lørdagens delegeretmøde i Herning.

Læs nyheden

Log ind