MENU

Måned

Træningsøvelse: Scor på fire små mål

I DBU Jyllands e-magasin, Jysk Fodbold, er der altid fire, nye træningsøvelser. Her er en lille smagsprøve fra nyeste udgave.

Læs nyheden

62-årig seriespiller giver Giggs og Maldini baghjul

Han er 62 år, bedstefar til ni og Serie 5-spiller. Knud Aage Jensen har spillet fodbold uafbrudt i 57 år, og har spillet flere kampe end Ryan Giggs, Paolo Maldini og Iker Casillas tilsammen – alligevel har en ingen planer om at lægge støvlerne på hylden.

Læs nyheden

Fifa-spil er næring til fodboldinteresse

Fifa-spilserien er uhyre populær blandt unge, ikke mindst blandt unge fodboldspillere. Computerspillet er med til at øge den generelle fodboldinteresse, mener ungdomsforsker Søren Østergaard.

Læs nyheden

Indkaldelse til regionale årsmøder

DBU Jyllands regionale årsmøder afvikles traditionen tro i den sidste halvdel af november. Kun foreninger der deltager på regionernes årsmøder, har stemmeret på DBU Jyllands delegeretmøde, som finder sted lørdag d. 9. januar 2016.

Læs nyheden

Send de unge trænere på kursus i efterårsferien

I uge 42 kan du give klubbens unge trænere nye trænerkompetencer, når DBU Jylland afholder en intensiv camp med ni DBU C-trænerkurser i Storvorde.

Læs nyheden

Har din klub forslag til DBU Jylland?

Skal ungdomsturneringerne laves om? Eller hvad med modellen for dispensationer? Årsmøde-tiden nærmer sig, og den 15. september er sidste frist, hvis man som klub ønsker at fremsætte forslag til ændringer af DBU Jyllands love, reglement eller turneringsbestemmelser.

Læs nyheden

Lad ikke mørket overraske

Med ganske få klik på dbujylland.dk kan du hurtigt og nemt kan se, hvornår solen går ned en given dag forskellige steder i Jylland. Det gør det lettere at planlægge sine kampe, så de er færdigspillede, før mørket falder på.

Læs nyheden

Kom helt tæt på teenagerne

Jysk Fodbold har endnu en udgivelse klar i App Store og Google Play. E-magasinet har denne gang et stort tema om ungdomsfodbold, hvor vi kommer tæt på teenagernes tilgang til fodboldlivet.

Læs nyheden

"Fra start gutter": Populær peptalk har kun lille effekt

”Vi skal være der fra start, gutter”. Det er måske den allermest brugte sætning i de jyske omklædningsrum. Men har de populære ord overhovedet en effekt? Vi har spurgt en sportspsykologisk rådgiver.

Læs nyheden

Nyt projekt giver god fodboldtræning i skoletiden

DBU Jylland har sammen med Skovbakken IK og tre folkeskoler i Aarhus, søsat et projekt, som skal sikre god fodboldundervisning i skoletiden.

Læs nyheden

Log ind