MENU

Måned

Nu kan du se alle efterårets puljer

Nu er efterårets puljer i DBU Jyllands turneringer på nettet. Du kan se dem her på www.dbujylland.dk.

Læs nyheden

Se alle de jyske mestre

På bare halvanden uge har ikke færre end 40 jyske mesterskabspokaler fundet vej til de respektive klubbers pokalskabe. Vi har samlet et overblik over alle vinderne her. På nær i 14 Piger M, hvor en protestsag betyder, at finalen først spilles efter sommerferien.

Læs nyheden

Sidste udkald: Spil pokalfodbold til efteråret

10, 9, 8, 7, 6.... Nedtællingen er gået igang, og det er nu du skal til tasterne, hvis dit ungdoms- eller seniorhold skal spille pokalfodbold efter sommerferien.

Læs nyheden

Ung spiller er gået fra Serie 2 til 1. division på ét år

18-årige Daniel Piet Hansen er netop indlemmet i førsteholdstruppen hos AC Horsens fra 1. division. For bare et år siden spillede han Serie 2-fodbold i Stenballe IK.

Læs nyheden

Jysk Fodbold med et sundhedstjek

Du kan nu hente en spritny udgave af DBU Jyllands magasin, Jysk Fodbold. Magasinet har et stort tema om fodbold og sundhed, blandt andet med historien om Johannes Lund, der har tabt sig 50 kilo ved at spille fodbold.

Læs nyheden

Ingen holdkort i U12-rækken

Fremadrettet skal der ikke udfyldes digitale holdkort i U12-rækken. Det har DBU Jyllands bestyrelse netop vedtaget.

Læs nyheden

Nu er håndboldikon målræv i oldboysfodbold

VIDEO: Lars Christiansen er mest kendt for sine mange år som flittig målscorer på det danske landshold i håndbold. Nu spiller håndboldlegenden oldboysfodbold i Juelsminde hver mandag - og han elsker det.

Læs nyheden

Seriehold har fået otte røde kort i ni kampe

Et sønderjysk Serie 5-hold har fået flere røde kort end noget andet hold i de jyske serierækker i denne sæson. Hele otte gange har en af holdets spillere fået marchordre i denne sæson – i bare ni spillede kampe.

Læs nyheden

Få live-opdateringer fra breddekampe

Med DBU's Fodbold App kan du nu tilmelde dig notifikationer på alle breddekampe, fra U13 til seriekampe og oldboys. Følg med i advarsler, mål og assists i de jyske breddekampe - live!

Læs nyheden

Efterårets pokalhold skal tilmeldes nu

En ny udgave af Faxe Kondi Ungdomspokalen og DBU Jyllands Pokalturnering starter igen til efteråret, men allerede nu skal du tilmelde dine hold. Tilmeldingsfrist 29. juni.

Læs nyheden

Log ind