MENU

Måned

Gratis storstævner fejrer fødselsdag

Allerede 17. maj kan dit børnehold komme helt gratis med til Jyske 3-bold storstævne i Fredericia. Medaljer til alle og et spændende fødselsdags-setup uden for de specielle bande-baner. Der er også stævner i Tranbjerg, Tarp og Bording inden sommerferien.

Læs nyheden

Sådan støtter du dit fodboldbarn

Børnenes fodbold kan komme til at fylde rigtig meget for nogle forældre. Men mors og fars store engagement har også en skyggeside. Sportspsykolog, Nikolaj Korsgaard, giver her sit bud på forældrerollens styrker og faldgruber.

Læs nyheden

Jysk Fodbold: Tema om god opførsel

Nyt nummer af Jysk Fodbold er online nu. Læs blandt andet et stort tema om opførsel på sidelinjen.

Læs nyheden

Navne-ændringer i ungdomsrækkerne

For at skabe en mere ensartet navnestruktur får flere af DBU Jyllands ungdomsrækker nye navne og betegnelser fra den 1. juli 2015.

Læs nyheden

Inspirationsdag om Fodbold Fitness

Få inspiration til Fodbold Fitness-træningen i din klub eller bliv klogere på, hvordan du kommer i gang med Fodbold Fitness, når DBU Jylland afholder gratis inspirationsdag søndag den 31. maj i Vejen.

Læs nyheden

U13-hold klar til at prøve 11:11

35 U13-hold er klar til at stifte bekendtskab med spilleformen 11:11 tirsdag den 5. maj. DBU Jylland arrangerer yderligere introduktionsstævner den 26. maj og den 9. juni. Der er åbent for tilmelding nu.

Læs nyheden

U19 Piger-række også til efteråret

Trods startvanskeligheder for den nye struktur for de ældste pige-årgange udbyder DBU Jylland også i efteråret en U19 Piger-række.

Læs nyheden

Få råd til det I drømmer om

DBU Jylland gentager succesen, når Christian Bordinggaard præsenterer begrebet fundraising og giver gode råd om det at søge fonde og puljer. Seminaret foregår torsdag den 28. maj i Holstebro.

Læs nyheden

U19-hold takkede nej til skrivebordssejr

Kolt/Hasselager IF’s hold i U19 Drenge Vest kunne egentligt have takket ’ja’ til skrivebordssejr over FC Djursland. Men de vil hellere spille kampen om.

Læs nyheden

Fairplay-skilt skal forbedre tonen

Nyt fairplay-skilt skal forsøge at forbedre tonen på sidelinjen til børne- og ungdomskampe i HOG Hinnerup.

Læs nyheden

Log ind