Kampfordelere byttede erfaringer

Igen i 2015 har DBU Jylland haft stort udbytte af de såkaldte kampfordelermøder. I alt 406 jyske klubledere deltog i et af de i alt 14 arrangementer, som blev gennemført i løbet af januar og februar.

Kampfordelermøder 2012

406 klubledere har i 2015 deltaget på et af DBU Jyllands såkaldte kampfordelermøder, hvilket er nøjagtigt samme antal som i 2014.

Møderne – som er blevet gennemført 14 steder i Jylland i løbet af januar og februar – har ikke mindst givet DBU Jylland en masse feedback i forhold til turneringsplanlægningen og de forskellige IT-redskaber, som anvendes af klubberne – og ikke mindst klubbernes kampfordelere.

Derudover skaber møderne traditionen tro rammerne for en værdifuld udveksling af informationer og erfaringer mellem dommerpåsættere, turneringspersoner og klubledere.
Og netop denne erfaringsudveksling – samt informationerne fra DBU Jylland – betegnes af deltagerne som det vigtigste udbytte af møderne.

Det viser en tilfredshedsundersøgelse, som DBU Jylland efterfølgende har gennemført.

Fokus på kampflytninger

I år gik erfaringsudvekslingen på temaet "Kampflytninger" med henblik på at minimere flytninger og få kampene fordelt mere jævnt over de forskellige ugedage. Temaet gav en livlig debat med en lang række udsagn, der nu bliver bearbejdet i turneringsafdelingen.

Som årets nye indslag var der til hvert møde inviteret en klubperson til at gennemgå brugen af IT-værktøjer med fokus på holdkort, medlemsregistrering I KlubOffice, hverv og elektronisk spillercertifikat.

Tilfredshedsundersøgelsen viser i øvrigt en generel tilfredshed med møderne, idet 61% har været "tilfredse", mens 32% tilkendegiver at være "meget tilfredse".

Af de 14 kampfordelermøder blev arrangementet i Stoholm Fritidscenter ved Viborg i øvrigt "topscorer" med i alt 46 deltagende fodboldledere.

I alt 406 jyske fodboldledere deltog i de i alt 14 møder.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: DBU Jylland Kommunikation


Log ind