MENU

Måned

Er Jesper Jyllands farligste angriber?

Han scorede 25 Serie 4-mål i den netop overståede efterårssæson, og har scoret mellem 500 og 600 mål i sin seniorkarriere. Vi har talt med Jyllands måske farligste angriber.

Læs nyheden

Se alle de uofficielle kåringer fra efterårssæsonen

Hvilken pulje har været den tætteste og hvor har tilskuerne gabt allermest? Se alle de uofficielle kåringer fra DBU Jyllands turneringer i efteråret.

Læs nyheden

Se video-log fra hadets kamp

I weekenden stod Sydvestmors og Nordvestmors overfor hinanden i "årets kamp", som kunne afgøre, hvem der skulle rykke ned fra Serie 3. Her kan du følge Sydvestmors-spilleren Christian Farsinsens oplevelse af dagen. Fra han åbnede øjnene om morgenen til han tømte det sidste ølglas om natten.

Læs nyheden

Beklagelig fejl i Djursland-sag

DBU Jylland har givet Aastrup/Hammelev IF dispensation til at udtræde af overbygningssamarbejdet, FC Djursland. Dermed kan klubben rykke i Serie 1.

Læs nyheden

Afgørelsens time i toer-regnskabet

De 12 bedste hold, der indtager en andenplads i Serie 4, rykker op sammen med puljens vinder. Serien er nu færdigspillet og regnestykket gjort op. Se hvilke hold, det gælder, her.

Læs nyheden

Udviklingsforløb for trænere

Hvis du vil udvikle dig som træner og styrke dine lederkompetencer, er uddannelsesforløbet ”Træneren som leder” måske noget for dig.

Læs nyheden

Log ind