MENU

Måned

Region 4: Nej til helårsturneringer

Frivillige ledere fra 54 lokale fodboldklubber var samlet til DBU Jylland Region 4's årsmøde i Vejen Idrætscenter onsdag aften. De sagde bl.a. nej til at genindføre helårsturneringer i stedet for den nuværende halvårsmodel.

Læs nyheden

Region 4: Sociale medier sender pris til Løjt

Løjt IF blev hyldet som Årets Fodboldklub i Sønderjylland til DBU Jylland Region 4’s årsmøde onsdag den 18. november i Vejen. Klubbens fokus på spændende rammer for breddefodbold er en stor del af baggrunden.

Læs nyheden

Region 4: Store Fodbolddag udløser initiativpris

John Petersen fra Hammelev SUF modtog onsdag DBU Jylland Region 4’s Initiativpris for sit engagement i klubbens nystartede ”Store Fodbolddag”.

Læs nyheden

Region 4: Stort fodbold-hjerte gør en forskel

Rasmus Hansen modtog til DBU Jyllands årsmøde i Region 4 ”Gør en forskel-prisen” i Vejen foran 180 klubfolk. Haderslev FK’s 10 års jubilar går gerne forrest med sunde holdninger og godt humør.

Læs nyheden

Fodboldhold går hinanden efter i sømmene

Antallet af disciplinærsager i DBU Jyllands turneringer er for andet år stedet markant. Især er de jyske seriehold opmærksomme på modstandernes brug af ulovlige spillere.

Læs nyheden

Din klub kan få Uddannelsesprisen

Du kan stadig nå at indstille din klub til Uddannelsesprisen. Fortæl DBU Jylland, hvorfor I fortjener prisen og vær med i opløbet om 10.000 kroner. Se hvordan her.

Læs nyheden

Jysk klub nyder godt af guldfugl

AIA-Tranbjerg fik en uventet bonus på 121.000 kroner, da Lasse Vibe blev solgt videre til Brentford FC i sommer. Pengene skal styrke klubbens ungdomsarbejde.

Læs nyheden

Få input til at tiltrække frivillige

DBU Jylland inviterer alle jyske klubber til seminarer om rekruttering og fastholdelse af frivillige. Møderne afholdes i Horsens, Skive, Esbjerg og Aalborg i den kommende tid, og tilmeldingen er stadig åben.

Læs nyheden

Unikt partnerskab med Aalborg Kommune

DBU Jylland og den nordjyske kommune har indgået en samarbejdsaftale, der som den første i Danmark omfatter alle tre fokusområder i DBU’s kommunestrategi: sundhed, social inklusion samt børn og unge.

Læs nyheden

Se hvor meget serietræners puls stiger under kamp

VIDEO: Vi har udstyret Agerbæk/Starups Serie 3-træner, Martin Møller, med et pulsur under en af holdets afgørende kampe i efterårssæsonen. Se i videoen herunder, hvor meget Martins puls steg undervejs i kampen.

Læs nyheden

Log ind