Region 4: Stort fodbold-hjerte gør en forskel

Rasmus Hansen modtog til DBU Jyllands årsmøde i Region 4 ”Gør en forskel-prisen” i Vejen foran 180 klubfolk. Haderslev FK’s 10 års jubilar går gerne forrest med sunde holdninger og godt humør.

Rasmus Hansen, Haderslev FK (foto: LLN Press)
Flot hædersbevisning til klublederen fra Haderslev FK (foto: LLN Press)
 

 
45-årige Rasmus Hansen er det helt store omdrejningspunkt i den medlemstunge, jyske klub Haderslev FK.

- Rasmus Hansen er et rigtigt klub- og foreningsmenneske. Han er en ægte fodboldamatør. En amatør i ordets egentlige betydning. Nemlig et menneske, som gør det med hjertet og af stor kærlighed til sporten og spillet, lyder det i en af de mange rosende afsnit i indstillingen fra Haderslev FK.

I 2005 startede Rasmus Hansen sit frivillige virke i klubben som børnetræner, siden uddannede han sig som børnekonsulent og varetog opgaver som årgangsansvarlig i både børne- og inputafdelingen sideløbende.

Bestyrelsen rekrutterede Rasmus i 2011 og siden er han blevet ulønnet sportschef for hele Haderslev FK, både piger og drenge samt bredde og talentudvikling. Siden 2013 har han desuden siddet på posten som næstformand i den store, jyske klub.

Bred fodboldprofil går forrest

Ligesom Rasmus Hansen i sin aktive spillertid førte an både på og udenfor banen på klubbens 1. divisionshold, så går han forrest med samme vilje til fodbold og brugbare løsninger i sin ukrukkede tilgang til jobbet som frivillig leder.

Han befinder sig perfekt i fodboldens tjeneste, uanset om det er på træningsbanen med U6-spillerne, til et forældremøde eller på sidelinjen til en U15-kamp eller en fodbold fitness-træning.

- Han bruger rigtigt mange af sine vågne timer i klubbens tjeneste og er en meget synlig og vellidt person omkring banerne og i træningsmiljøet i HFK. Også i bestyrelseslokalet er Rasmus en markant personlighed med stærke og sunde holdninger til fodboldspillet, skriver Haderslev FK om den populære fodboldleder.

Tillykke til Rasmus Hansen

Rasmus Hansen (nr. 2 fra venstre) fik overrakt ”Gør en Forskel”-prisen af Birgitte Overgaard Pharao fra Jyske Bank Kolding, Jens Chr. Hansen (helt til venstre) og John Møller Pedersen fra DBU Jylland Region 4's bestyrelse.

Med prisen følger et diplom og en check på kr. 4.000,-.

Log ind