MENU

Måned

Region 3: 8-årige Anton tog salen med storm

I foråret blev 8-årige Anton Hassinggaard Pedersen danmarkskendt, da han blev foreviget på et foto, mens han bandt en modspillers snørebånd midt i en kamp. Onsdag aften blev han hædret for sin ageren, på DBU Jylland Region 3's årsmøde i Brædstrup.

Læs nyheden

Region 1: Flot pris til Frederikshavn fI

Med en stribe nytænkende tiltag går Frederikshavn fI forrest i kampen for at bevare de unge spillere i fodboldklubberne. Derfor er de nu kåret som Årets Ungdomsklub.

Læs nyheden

Region 1: Fortjent skulderklap til Ruth

Ruth Andersen har i 25 år været en central figur i Støvring IF. På DBU Jylland Region 1’s årsmøde i Aalborg modtog hun Gør-en-forskel-prisen 2015.

Læs nyheden

Region 1: Storvorde Årets Fodboldklub

Storvorde Sejlflod Boldklub blev på DBU Jylland Region 1's årsmøde i Aalborg tirsdag aften hædret med titlen som regionens fodboldklub i 2015. Dermed er klubben også med i kapløbet om at blive Årets Fodboldklub i Danmark.

Læs nyheden

Region 1: Flertal for nye pige-årgange

Der var god debat om forslagene vedr. nye årgange i pigerækkerne og helårsturnering kontra halvårsturnering på DBU Jylland Region 1's årsmøde i Aalborg tirsdag aften, hvor klubledere fra i alt 46 klubber var samlet.

Læs nyheden

Djursland-sag definitivt afgjort

DBU Jyllands bestyrelse har fastslået, at Aastrup/Hammelev IF’s dispensation til at udtræde af overbygningssamarbejdet, FC Djursland, er gældende.

Læs nyheden

Gå sæsonen i møde med ny inspiration

Fuld fart frem i angrebsspillet og effektivt opbygningsspil. Vi bevæger os i begge ender af banen, når DBU Jylland inviterer til trænerseminar i Vildbjerg den 16. januar 2016. HB Køges Henrik Pedersen og Vejle BK’s Klebér Saarenpää står for oplæggene.

Læs nyheden

Koden knækket: Denne formation giver flest sejre

Morten Olsen sværger til 4-3-3 mens Ståle Solbakken har en forkærlighed for 4-4-2. Men hvilken af de kendte fodboldformationer, kaster egentligt flest sejre af sig? Det har DBU Jylland undersøgt.

Læs nyheden

Hvordan opfatter du os?

DBU Jylland er organisation for breddefodbolden i Jylland. Men hvordan opfatter du os egentlig? For at blive dygtigere har vi behov for dine input. Derfor håber vi, at du vil bruge 5-10 minutter på et spørgeskema. Du kan til gengæld vinde biografbilletter.

Læs nyheden

Træningsøvelse: Scor på en friløber

I DBU Jyllands e-magasin, Jysk Fodbold, er der altid fire nye træningsøvelser. Her er en lille smagsprøve fra nyeste udgave.

Læs nyheden

Log ind