Gå sæsonen i møde med ny inspiration

Fuld fart frem i angrebsspillet og effektivt opbygningsspil. Vi bevæger os i begge ender af banen, når DBU Jylland inviterer til trænerseminar i Vildbjerg den 16. januar 2016. HB Køges Henrik Pedersen og Vejle BK’s Klebér Saarenpää står for oplæggene.



Cheftrænerne i henholdsvis HB Køge og Vejle BK, Henrik Pedersen og Klebér Saarenpää, er oplægsholdere på trænerseminaret i Vildbjerg til januar. Foto: www.fodboldbilleder.dk


DBU Jylland sparker gang i forårssæsonen med et seminar for alle ungdoms- og seniortrænere lørdag den 16. januar 2016 i Vildbjerg Sports- og Kulturcenter.

Deltagerne kan se frem til indlæg fra to forholdsvis nye trænertalenter i den danske turnering, når cheftrænerne i HB Køge og Vejle BK, Henrik Pedersen og Klebér Saarenpää, giver indblik i deres arbejde.

Oplæg kombineret med øvelser på banen

Henrik Pedersen fra HB Køge vil indvie deltagerne i sit holds spillestil. Han har indført overfaldsfodbold i HB Køge, og han vil dele baggrunden for spillestilen og forklare, hvad overfaldsfodbold er, samt hvordan han gennemfører det på banen.

Med sin angrebsivrige fodboldtilgang har Henrik Pedersen gennem en årrække i Red Bull-koncernen blandt andet været med til at udvikle spillestilen for koncernens fodboldhold, som for eksempel tæller FC Red Bull Salzburg.

Efter formiddagens fokus på angrebsspillet byder eftermiddagsprogrammet på et indlæg om opbygning af forsvarsspillet. Svenske Klebér Saarenpää, der er cheftræner i Vejle BK, giver sine bud på effektivt opbygningsspil med fokus på positionering og spilforståelse.

Begge trænere holder et teoretisk oplæg, som suppleres med praktiske øvelser udendørs med medier.

Til seminaret vil der være rig mulighed for at opbygge netværk med andre deltagere og for eksempel aftale fælles træning eller kampe i den kommende sæson.

Program
8.30 Ankomst og morgenmad
9.00 Velkomst
9.05 Henrik Pedersen, Cheftræner HB Køge:
”Overfaldsfodbold”
12.00 Frokost
13.00 Klebér Saarenpää, Cheftræner Vejle BK:
”Opbygning af forsvar og central midt med 3 forsvars- og 2 centrale midtbanespillere”
16.00  Tak for i dag

Ret til ændringer forbeholdes.

Pris og tilmelding

Det koster 695 kroner at deltage i trænerseminaret. Morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe er inkluderet i prisen.

Du kan tilmelde dig her eller ved at sende en mail til DBU Jyllands Region 2 på region2@dbujylland.dk.

Vær opmærksom på at deltagelse i seminaret giver 6 timers refreshment til B-licensindehavere.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til trænerseminaret, er du velkommen til at kontakte klubrådgiver Klaus Gertsen på mail klgr@dbujylland.dk eller telefon 2465 9515.


Log ind