Se alle de uofficielle kåringer fra efterårssæsonen

Hvilken pulje har været den tætteste og hvor har tilskuerne gabt allermest? Se alle de uofficielle kåringer fra DBU Jyllands turneringer i efteråret.

De jyske serierækker lukkede og slukkede i weekenden, hvor de sidste op- og nedrykkere blev fundet. Men hvilke hold udmærkede sig særligt i den forgangne sæson? DBU Jylland giver et bud herunder.

Sæsonens tætteste pulje

Flere seriepuljer var ganske tætte frem til sæsonslutningen, men Serie 3, pulje 46, tager alligevel prisen som den tætteste.

I toppen af Serie 3-puljen, som består af sønderjyske hold, er der således kun ét point, som skiller de fire øverst placerede hold. Sønderborg Fremad sluttede ganske vist som etter med 28 point, men Egen UI havde faktisk ligeså mange point på kontoen efter sæsonens sidste kamp. Lundtoft IF og Gråsten B sluttede begge på 27 point.



Sæsonens fejring

Når det kommer til fejringens kunst, mener vi ikke på redaktionen, at der har været nogen over Løjt IF, som gik amok i jubel, da de rykkede op fra Serie 4 i torsdags.

Især sangen til sidst i videoen har imponeret de flere end 50.000 personer, som indtil videre har set videoen.

Vilde oprykningsscener i Serie 4-klub

Se sønderjyder eksplodere i jubel efter oprykningskamp. Sejrssangen er ren verdensklasse...

Posted by Jysk Fodbold on 30. oktober 2015


Sæsonens giftigste bundprop


Bare fordi man rykker ned, kan man godt spille underholdende fodbold. Det er Doense/Vebbestrup IF fra Serie 6, pulje 165 et godt eksempel på.

Selv om de sluttede på sidstepladsen i puljen, scorede det således 28 mål i bare 10 kampe – eller næsten tre mål i gennemsnit.

Se puljen her.

Sæsonens kedeligste seriehold

Der har nok været et gab eller to på sidelinjen, når Skalborg SK har spillet deres Serie 3-kampe i denne sæson. Selv om holdet fra det sydlige Aalborg blev toer i puljen, scorede de således kun 15 mål og lykkede syv ind i 14 kampe.

Tilskuerne blev altså kun ”forkælet” med cirka halvandet mål i gennemsnit, når nordjyderne spillede i dette efterår. De sidste fire kampe sluttede i øvrigt: 0-0, 0-0, 0-0, 0-1.



Sæsonens mest aktive fodbolddommer

71 gange har 59-årige Hashim Hussein fra Aarhus passet fløjten til en kamp i DBU Jyllands række i efteråret. Dermed er han den dommer, som har haft allerflest dommeropgaver siden sæsonen startede.

I gennemsnit har de jyske fodbolddommere dømt 19,8 gange i løbet af efteråret.

Sæsonens fairplay-handling: Gug Boldklub

To 17-årige fodbolddrenge og en træner fra Gug Boldklub viste usædvanlig fairplay-ånd, efter en modspiller fra Støvring IF havde brækket skinnebenet i et indbyrdes opgør.

Ugen efter dukkede de nemlig op hos spilleren med blomster og chokolade og et ønske om god bedring. To ord kan beskrive dét, vi kalder sæsonens fairplay-handling: Høj Klasse.

Læs historien her.

Sæsonens målræv: 32-1 Silkeborg KFUM mod Sunds IF

Da Silkeborg havde spillet sin hjemmebanekamp i Serie 6 mod Sunds IF, stod der 32-1 på resultattavlen. Nok endnu mere bemærkelsesværdigt var det, at den samme spiller havde formået at score hele seks mål på bare syv minutter i starten af kampen.

Derfor må årets målræv i vores optik være Niels Baldur Oskarsson fra Silkeborg KFUM.

Læs mere her.

Har vi glemt nogen eller skudt forkert? Giv dit besyv herunder.

Vi har haft den store lup fremme og er klar med en række uofficielle kåringer fra de jyske breddeturneringer.Hvem er fx det kedeligste seriehold, og hvor spiller efterårets målræv?

Posted by Jysk Fodbold on 3. november 2015

Log ind