Udviklingsforløb for trænere

Hvis du vil udvikle dig som træner og styrke dine lederkompetencer, er uddannelsesforløbet ”Træneren som leder” måske noget for dig.





Vil du blive bedre til at kommunikere klart og præcist med dit fodboldhold og derigennem styrke din rolle som træner?

Så tilbyder DBU Jyllands udviklingsforløb ”Træneren som leder” en unik mulighed for netop det. Forløbet har til formål at klæde den enkelte træner på til at blive en bedre leder og kommunikatør.

At være en dygtig træner kræver nemlig mere end fodboldfaglighed af dig som person. Du kommer et godt stykke videre i samspillet med dit hold, klubben og omverdenen med veludviklede lederkompetencer og bevidsthed om kommunikationens rolle.

Træneren som leder

Fra januar 2016 tilbyder DBU Jylland ti trænere at deltage i det attraktive uddannelsesforløb, som særligt henvender sig til ungdoms- og seniortrænere med en vis fodboldfaglig erfaring. Deltagerne skal være drevet af et ønske om at udvikle sig på det ledelsesmæssige område.

”Træneren som leder” består af fire moduler, og DBU Jyllands klubrådgiver Ivan Andersen er instruktør på dem alle.

Oversigt over forløbets moduler og det faglige indhold

Indhold Dato Sted
1 Personlig effektivitet
Lær dig selv at kende som træner og leder. Målet er at skabe en øget forståelse for dine egne og andres kompetencer og udfordringer og at skabe klarhed over trænertype og trænerstil.
5. februar 2016 * DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst
2 Styrk din personlige gennemslagskraft
Fokus er på den enkelte træners kommunikation med omverdenen. På modul 2 arbejder du med din fremtoning som træner og dine evner til at løse og forebygge konflikter.
6. februar 2016 * DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst
3 Fra Coaching til Coping
Instruktøren besøger dig i din egen klub med fokus på kommunikation, trænerrolle og trænerstil. Videooptagelse af din trænerstil kan indgå som læringsværkstøj i dette modul. Modulet afvikles over to valgfrie dage.

1. marts 2016
-
1. juli 2016 **

Egen klub
4 Bliv en vinder
En ekstern oplægsholder vil holde oplæg om mandskabsbehandling, gruppedynamik m.m. Oplægget danner grundlag for diskussion og erfaringsudveksling trænerne imellem omkring det af være træner og leder. Forløbet afrundes med en fælles middag.
27. maj 2016 DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst

Første og andet modul afvikles fra fredag den 5. februar til lørdag den 6. februar 2016 med overnatning på DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst.

** Modul tre afvikles på to valgfrie dage i perioden 1. marts til 1. juli 2016 i tre timer pr. gang.

Pris

Prisen for det samlede forløb er 8.700 kroner, som inkluderer en Insights personprofil (anvendes i modul 1), overnatning (mellem modul 1 og 2), forplejning, afsluttende fællesmiddag og diverse kursusmaterialer.

Tilmelding

Tilmeld dig udviklingsforløbet her

Tilmeldingsfristen er tirsdag den 26. januar 2016.

Kontakt os

Har du spørgsmål til ”Træneren som leder”, er du meget velkommen til at kontakte klubrådgiver og instruktør Ivan Andersen på mail ivan@dbujylland.dk eller telefon 2835 6289.

Log ind