MENU

Region 2: Hee-leder fik Jyske Bank-pris

Bo Mortensen er en frivillig leder i særklasse og har været en uvurderlig drivkraft for sin klub, Hee SF, gennem de seneste mange år. Det indbragte ham mandag aften Jyske Banks og DBU Jyllands, ”Gør en forskel-prisen”.

Gør en forskel-prisen 2015 region 2

Fodboldlederen Bo Mortensen (til venstre) blev mandag aften hædret med Jyske Banks og DBU Jyllands ”Gør en forskel-prisen”.

Det skete på DBU Jylland Region 2’s årsmøde i Aulum.

- Ifølge indstillingen fra Hee SF og i FC Tim/Hee har Bo gennem de seneste 16 år været en dynamo og en ukuelig drivkraft for Hee fodbold og har de sidste fem år også medvirket til at rodfæste samarbejdet med Tim om den nystiftede samarbejdsforening FC Tim/Hee. Det har resulteret i et stærkt og solidt samarbejde, og sammen tilbyder de to klubber nu fodbold til alle aldre og for begge køn, sagde Lars Odgaard fra Jyske Bank (i midten på billedet), i sin tale til prismodtageren, og fortsatte:

- Klubben skriver helt tydeligt i sin indstilling: ”Hvis ikke Bo Mortensen har været den kompromisløse person og altid sat foreningen meget højt, har vi ikke kunne præstere fodbold på det niveau, vi tilbyder i dag i både Hee SF og i FC Tim/Hee”, sagde Lars Odgaard.

Fra papirindsamling til målmandstræning

Helt konkret løser Bo Mortensen bl.a. følgende opgaver:

- Han har stået for pap og papirindsamling gennem de seneste 10 år, hvilket har tilført Hee fodbold ca. 20.000 kr. hvert år.
- Han har været formand for Hee SF og kraftigt bidraget til at troen på foreningen og lysten til fodbold er skabt.
- Han har bidraget ved alle arbejdsdage og alle ekstra tiltag for klubben.
- Han er kontaktperson til FCM, han har arrangeret træningsaftener for spillerne i Hee med superliga spillere fra FCM og fået FCM udtagelsestræning til Hee SF her i 2015.
- Han har tidligere arrangeret FCM Mini Akademi i Hee med stor succes og vi havde sidste år ca. 40 spillere fra hele Vestjylland, bl.a. fra Lemvig, Hemmet og Lem.
- Han har gennem de sidste 10 år været pigetræner for det samme hold, som klarede sig rigtig godt i turneringen. Han har formået at samle stort set alle pigerne fra en folkeskoleklasse fra Hee skole på holdet, selv om niveauforskellen pigerne imellem var stor. Alle pigerne har følt sig ønsket og han har værnet om dem med stor interesse og tilmeldt dem til bl.a. Ramsing Cup gennem de seneste år. Pigerne vandt Ramsing Cup sidste år og kom hjem med guldmedaljer og stor pokal.
- Han har medvirket til at få flere FC Tim/Hee hold til Cup i Holland i 2015. FC Tim/Hee blev kåret til Cuppens Fair-play klub.
- Han har varetaget specialtræning for klubbens målmænd og har gjort det på højt niveau.

Med ”Gør en forskel-prisen” følger et beløb på 4000 kr.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: Sidsel Krarup


Log ind