MENU

Region 2: Hæder til to klubledere

Peter Kirchhecker fra Tarm IF blev på DBU Jylland Region 2’s årsmøde hædret for sin store frivillige indsats, og der var også fornem hæder til Birger Lyngs fra Hurup IF.

Kampaarangørprisen Region 2 2015 
Allan Holm Hansens Kamparrangørpris gik i år til Birger Lyngs fra Hurup IF (til venstre). I midten Hans Sørensen, kontorleder og til højre regionsformand, Johanne Berg.

Aage Eltons Region 2 2015
Peter Kirchhecker fra Tarm IF (til venstre) blev årets modtager af Aage Eltons Initiativpokal. I midten K.E. Kristensen og til højre 
Johanne Berg - begge fra Region 2's bestyrelse.


To frivillige fodboldledere blev på DBU Jylland Region 2’s årsmøde i Aulum mandag aften hædret med fornemme priser.

Peter Kirchhecker fra Tarm IF blev årets modtager af Aage Eltons Initiativpokal, der tildeles for et særligt initiativ, gerne utraditionelt, og som lever op til unionens formål "At fremme fodboldspillet i Jylland".

Med Aage Eltons Initiativpokal følger et beløb på 5.000 kr. til prismodtagerens klub.

- For nogle år siden besluttede Tarm sig for at igangsætte en positiv udvikling. Derfor begyndte man at se på en styrkelse af organisationen og udarbejdelse af en træner/ledermappe. Da kommunen snuppede klubbens stadion for at gøre plads til en børnehave, gik man ikke i koma. I stedet tog man handsken op og gik i gang med at få bygget en ny opvisningsbane med tribune og alle andre faciliteter – en opvisningsbane, som klubben kun kan være stolt af, og alt dette har til sammen i år givet klubben ca. 80 nye medlemmer - hovedsagelig pigespillere, forklarede K.E. Kristensen fra DBU Jylland Region 2’s bestyrelse.

Klubben er også i gang med at indsamle midler til en kunstgræsbane, og man er næsten i mål.

Man har også fået etableret et 7-mands satelithold i Aarhus bestående af fraflyttede spillere, som typisk har bosat sig i byen for at studere. Da der selvsagt er langt til hjemmebanen, spiller holdet alle kampe på udebane, og en del af spillerne kommer hjem i weekenden og spiller på Tarms øvrige seniorhold.

Klubben er også blevet kendt for sit arbejde med integrere seniorspillere af anden etnisk herkomst i klubben – bl.a. spillere fra Grækenland, Ukraine, Rumænien, Syrien og Somalia, og faktisk er der spillere fra de fem lande på klubbens førstehold.

- Når man spørger rundt til alle disse initiativer, er der et særligt navn, der går igen, og derfor er det Peter Kirchhecker, der i aften tildeles Aage Eltons Initiativpokal på klubbens vegne, fastslog K.E. kristensen Fra DBU Jylland Region 2’s bestyrelse.

Allan Holm Hansens Kamparrangørpris gik i år til Birger Lyngs fra Hurup IF.

Allan Holm Hansens Kamparrangørpris gives til en kampfordeler, som udviser engagement, ansvarlighed, interesse for DBU Jyllands initiativer og arrangementer samt Fair Play over for andre kolleger og klubber.

Det var niende gang, at hæderen blev uddelt.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: Sidsel Krarup


Log ind