Måned

Nyt om U17 Drenge-rækken

DBU Jylland har præciseret, at licensklubbernes 1. hold i U16 Drenge efter afsluttet turnering indplaceres i DBU’s U17 Division/Liga turnering og dermed ikke samtidig i DBU Jyllands turnering for U17 Drenge.

Læs nyheden

U19 Drenge-række bliver splittet i to

U19 Drenge Kval-rækken bliver efter weekenden ombrudt i to de to rækker, U19 Drenge 1 og U19 Drenge 2. De nye puljer bliver offentliggjort i næste uge.

Læs nyheden

Kommuner i samarbejde med DBU

Fodboldlandskampe og andre aktiviteter skal spredes ud i hele landet. Derfor har DBU indgået nye partnerskabsaftaler med tre kommuner, der skal styrke udbredelsen af fodbold. Flere er på vej.

Læs nyheden

Professor: Sådan reagerer din krop på fodbold

Ømt kadaver, lykkestoffer et tårnhøjt kalorieforbrug. En anerkendt fodboldforsker fortæller her, præcis hvad der sker med din krop under og efter en fodboldtræning.

Læs nyheden

Gellerup indvier kunstgræsbane

Som del af helhedsplanen for Gellerup har Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening etableret en ny hjemmebane for ACFC. Banen skaber mulighed for, at der kan trænes året rundt og ses desuden som et skulderklap til klubben for dens arbejde i området.

Læs nyheden

Fra Gdansk til Givskud: Polsk Serie 6-hold en succes

Piotr, Roman og Pavel. Der er kun polske navne på tavlen, når FC GOG's Serie 6-hold gennemgår startopstillingen. Mød holdet - og se dem lave et drømmemål - i denne video.

Læs nyheden

Klubber markerer Fairplaydage

Netop nu afholdes FIFA Fairplaydage, der har til formål at fremme fairplay i fodboldklubber verden rundt. DBU Jylland markerer dagene ved en række kampe.

Læs nyheden

Log ind