MENU

Måned

Skal du tilmelde ungdomsholdet til efterårssæsonen?

Langt de fleste af ungdomsholdene i DBU Jyllands centrale 11:11- og 8:8-turnering bliver automatisk indplaceret til efterårets turnering – men ikke alle. Se, hvilke hold din klub skal tilmelde.

Læs nyheden

DBU Jylland holder lukket fredag

Det vil ikke være muligt at komme i kontakt med DBU Jyllands medarbejdere fredag d. 15. maj, hvor alle kontorer holder lukket. Dommervagten vil dog naturligvis være åben. Mandag genåbner alle kontorer til sædvanlig tid.

Læs nyheden

Bliv klogere på fleksibilitetsreglen

Fleksibilitetsreglen er et praktisk værktøj, som klubberne kan benytte, når det kniber med at stille hold. Du kan blive klogere på reglens fordele og faldgruber ved hjælp af vores nye spørgsmål og svar-afsnit her på hjemmesiden.

Læs nyheden

Her løber Serie 3-spiller om kap med AGF-raket

AGF-angriberen Jeppe Kjær er kendt for at have en hurtighed ud over det sædvanlige. Så hvordan går det, når man sætter en gennemsnitlig Serie 3-spiller op mod ham i en sprinttest?

Læs nyheden

Snyd ikke dig selv for tysk inspiration

Tidligere U19-træner i Schalke 04, Peter Schreiner, giver inspiration til træning af børne- og ungdomsspillere på tre kurser i Esbjerg og Vejle i slutningen af maj. Der er stadig ledige pladser.

Læs nyheden

Her er planen for årets JM-kampe

Om lidt over en måned kan en lang række puljevindere indlede kampen om de Jyske Mesterskaber. Her kan du finde alle spilledatoer og mange andre praktiske oplysninger om den kommende JM-afvikling.

Læs nyheden

U13-spillerne kan tyvstarte 11 mod 11

En ny spilleform venter efter sommerferien. Derfor inviterer DBU Jylland til introduktionsstævner i 11:11 for U13 Drenge og Piger (årgang 2002) i maj og juni. Og det kan endda blive på hjemmebane.

Læs nyheden

Ledige pladser til kunstgræsseminar

Få svar på alle dine spørgsmål om kunstgræsbaner til DBU Jylland-seminar mandag den 1. juni.

Læs nyheden

Ti ting alle fodboldspillere har oplevet

Glemte underbukser, busk-tisseri og væskende sår på låret. Hvis du spiller fodbold, kan du garanteret sætte flueben ved de her ti punkter.

Læs nyheden

Nyt seminar: Forny din C-licens

Som noget nyt kan jyske C-licenstrænere deltage i børnetrænerseminarer med særligt fokus på at opretholde sin C-licens. OBS: KURSERNE ER AFLYST PÅ GRUND AF FOR FÅ TILMELDINGER.

Læs nyheden

Log ind