Her er planen for årets JM-kampe

Om lidt over en måned kan en lang række puljevindere indlede kampen om de Jyske Mesterskaber. Her kan du finde alle spilledatoer og mange andre praktiske oplysninger om den kommende JM-afvikling.

Glade piger

Hvis dit hold ligger godt til i en af DBU Jyllands ungdomsrækker, så er det måske allerede nu en god idé at spidse blyanten, bladre kalenderen frem til juni og sætte et par krydser.

Her kan du nemlig få overblikket over, hvordan de Jyske Mesterskaber bliver afviklet i perioden frem mod sommerferien.

De første puljevinderkampe bliver afviklet fra tirsdag den 16. juni, og inden for de efterfølgende to uger vil 40 ungdomshold samt et enkelt seniorhold (Jyllandsserien 1 Herrer) have modtaget en af de eftertragtede JM-pokaler.

Du kan se hele afviklingsplanen her – med alle fastsatte afviklingsdatoer i samtlige rækker. (pdf-dokument).

Finaler på neutral bane

Med ganske få undtagelser er det kun puljevindere, som skal ud og spille JM-kampe. Særlige dispensationer kan således sende stafetten videre til holdet på andenpladsen.

Deltagelsen er dog ikke tvungen. Hvis man af en eller anden grund ikke ønsker at spille med om det Jyske Mesterskab i 2015, kan man således vælge at stå udenfor. Helt uden konsekvenser.

I givet fald skal man blot sende en mail til info@dbujylland.dk senest den 13. juni 2015.

Hvis du ønsker at vide mere, så kan du besøge den særlige side om de Jyske Mesterskaber på dbujylland.dk.

Størst mulig hensyn

Planlægningen af JM-programmet er lidt af et puslespil. Ikke mindst fordi der er mange kampe, som skal afvikles inden for en meget sammenpresset periode, hvor der også er mange andre aktiviteter. Bl.a. i skolen.

Men samtidig er netop JM-kampene noget, som rigtig mange trænere, spillere og forældre sætter stor pris på.

Derfor gør DBU Jylland hvert år meget ud af at sammensætte et program, hvor der tages flest tænkelige hensyn.

En travl periode for mange

- Vi er meget opmærksomme på at afviklingen af JM-turneringen falder sammen med en i forvejen travl periode, og at det godt kan give udfordringer for klubberne som deltager, siger Torben Nielsen, formand for DBU Jyllands Ungdomsudvalg og fortsætter:

- Vi tager først og fremmest hensyn til klubberne, når turneringsprogammet for JM-kampene udarbejdes, men det er også vores opgave at sikre, at vi kan nå at planlægge kampene, finde spillesteder, bestille dommere og sidst men ikke mindst når vi kommer til finalerne, at vi kan nå at få pokal og medaljer frem til de steder, hvor finalerne afvikles, forklarer han om turneringsafviklingen.

Tekst: Mads D. Larsen

Læs også:

Her er alle JM-vinderne fra 2014



Log ind