MENU

Nyheder

Her er forslagene til delegeretmødet

DBU Jyllands delegeretmøde den 9. januar 2016 er sandhedens time for de forslag, der blev behandlet på regionernes årsmøder i november. I alt syv forslag skal til endelig afstemning i Herning.

Læs nyheden

Kampfordelere deler tips

I januar byder DBU Jylland på stegt flæsk til 14 kampfordelermøder rundt om i Jylland. Her bliver der opdateret på seneste nyt efter delegeretmøde og delt erfaringer. Meld dig til online.

Læs nyheden

Skal du på trænerseminar i januar?

Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig et af DBU Jyllands trænerseminarer i Brønderslev, Esbjerg og Vildbjerg til januar, kan du stadig nå det. Cheftrænere fra klubber i landets bedste rækker står for oplæg og undervisning.

Læs nyheden

Hvem er på valg i Herning?

De jyske klubber skal vælge to medlemmer til DBU Jyllands bestyrelse og tre medlemmer til Appeludvalget på delegeretmødet i Herning. Her kan du se, hvem DBU Jylland indstiller til de forskellige organer.

Læs nyheden

Anders Agger: Passion og vilde visioner

Oplev TV-journalist Anders Aggers tanker fra køkkenbordet til 2. division - og lidt tilbage igen. Han er årets foredragsholder ved DBU Jyllands nytårskur fredag den 8. januar i Herning.

Læs nyheden

Klassiske danske navne topper kedelig liste

Mads, Jesper og Mathias er øverst på listen over de fornavne, som har indkasseret flest røde kort i efteråret. Se top 25 her.

Læs nyheden

Vær med til at forme fodbolden

Brænder du for fodbold og for at gøre en forskel? Vi søger frivillige, som kan bidrage til DBU Jyllands nye visionsplan og få den til at leve og blomstre til gavn for de jyske fodboldklubber.

Læs nyheden

Indkaldelse til delegeretmødet

Lørdag den 9. januar slår MCH Herning Kongrescenter dørene op til 2016-udgaven af DBU Jyllands delegeretmøde. Repræsentanter fra de jyske fodboldklubber kan tilmelde sig til og med den 2. januar.

Læs nyheden

Fællesskabet er nødvendigt

DBU Jyllands formand, Bent Clausen, advarer mod udmeldinger om enegang. Dansk fodbold kan ikke holde til, at nogen bare stiller over i et hjørne, understreger han.

Læs nyheden

DBU Hotel & Kursuscenter søger sælger

Er du en særdeles udadvendt, smilende og servicemindet salgsperson? Så er du måske vores kommende medarbejder hos DBU Hotel & Kursuscenter i Tilst.

Læs nyheden

Log ind