MENU

Vær med til at forme fodbolden

Brænder du for fodbold og for at gøre en forskel? Vi søger frivillige, som kan bidrage til DBU Jyllands nye visionsplan og få den til at leve og blomstre til gavn for de jyske fodboldklubber.


Mange hold til Safari Cup


De grundlæggende rammer for DBU Jylland nye visionsplan, DBU Jylland på vej mod 2020, er nu på plads.

Indsatsområder er valgt ud og defineret i brede strøg efter indledende spørgeskema-undersøgelser, fokus- og sparringsgruppemøder og seminarer med mange forskellige fodboldfolk – fra såvel klubber som DBU Jyllands organisation.

Nu skal planen så konkretiseres og foldes ud til gavn for de jyske fodboldklubber.

Søges: Frivillige med passion for fodbold

Derfor søger vi frivillige, som brænder for fodbold og for at gøre en forskel – og som synes, at det kunne være spændende at være med til at få visionsplanen til at leve i samspil med de øvrige frivillige og medarbejdere i DBU Jyllands organisation.

Visionsplanen vil udgøre kernen i den overordnede strategi, som DBU Jylland skal manøvrere efter i de kommende fem år og indeholder følgende seks hovedområder:
  • Senior +19
  • Teenagere
  • Pigefodbold
  • De frivillige
  • Dommere
  • Kommunesamarbejde
De foreløbige rammer for visionsplanen kan findes her.

Et af de målbare parametre for planen er, at medlemstallet i DBU Jylland fra 170.635 i 2015 skal være vokset til 200.000 i 2020 og yderligere til 230.000 i 2025.

Sådan kontakter du os:

Hvis du synes, at ovenstående lyder spændende, er du meget velkommen til at kontakte Nikolaj Sloth, DBU Jylland Udvikling på niko@dbujylland.dk eller på tlf. 8939 9961. Også med henblik på en helt uforpligtende snak.

Vi er også meget interesseret i at høre fra dig, hvis du har lyst til at beskæftige dig særskilt med et af fagområderne (f.eks. teenagere, pigefodbold, dommere o.s.v.)

Tekst: Mads D. Larsen & foto: DBU Jylland Kommunikation

Læs også:

DBU Jylland på vej mod 2020Log ind