MENU

Måned

Region 1: Ny mand i startopstillingen

Søren Larsen fra Dronninglund IF blev på onsdagens årsmøde i Aalborg nyvalgt til DBU Jylland Region 1’s bestyrelse. Han afløser Kim Glad Andersen.

Læs nyheden

Region 1: Igen fokus på årgangene

Spørgsmålet om årgangsopdeling var igen et af hovedtemaerne, da repræsentanter fra omkring 40 nordjyske fodboldklubber onsdag aften var samlet til årsmøde i DBU Jylland Region 1.

Læs nyheden

Nordjysk klub er en del af noget større

Med baggrund i over 100 frivillige, en velfungerende ledelse og fokus på alt fra den enkelte fodboldspiller til lokale initiativer, er Dronninglund IF netop kåret til Årets Fodboldklub 2016 i Region 1.

Læs nyheden

Region 1: Hædret for 40 års tjeneste

Arne Hartmann Pedersen har i over 40 år været en del af fodboldudvalget i Bindslev/Tversted IF. Til Region 1’s årsmøde i Aalborg blev den ukuelige klubmand hædret med Jyske Bank’s og DBU Jyllands Gør en forskel-pris.

Læs nyheden

Region 4: To nye i bestyrelsen

Fodboldklubberne i Syd- og Sønderjylland stemte på årsmødet i Ribe tirsdag aften to nye ledere ind i DBU Jylland Region 4’s bestyrelse.

Læs nyheden

Region 4: Livlig debat om årgange

Spørgsmålet om to-årige årgange blev som ventet det store tema på DBU Jylland Region 4's årsmøde i Ribe. Forslaget kunne dog ikke samle flertal blandt de tilstedeværende klubber.

Læs nyheden

Region 4: Når fodbolden lever

Lokalrivaler slog pjalterne sammen for 3 år siden med stor succes som resultat. Tirsdag blev samarbejdet mellem Agerbæk og Starup kåret som Årets Fodboldklub i DBU Jylland Region 4.

Læs nyheden

Region 4: Hæder til Esbjerg-klub

Esbjerg United blev på tirsdagens årsmøde i Ribe hædret med Region 4’s Initiativpris. Klubben råder over to hold, hvoraf det ene består af spillere fra hele 10 forskellige nationaliteter.

Læs nyheden

Region 4: Tak til alsidig ildsjæl

Øster Vedsted IF har gennem 27 år gjort brug af Claus Falck Hansens dygtige og alsidige kompetencer. Tirsdag aften kunne de sige tak til Claus, da han modtog Jyske Banks og DBU Jylland Region 4’s Gør en Forskel-pris.

Læs nyheden

Golden League åben for ansøgning

Pilotprojektet Golden League, som henvender sig til de bedste drengehold i U10-U12, kører videre til foråret. Jyske og fynske A-hold, som ikke har været med i efterårssæsonen, kan nu igen ansøge om at blive del af turneringen.

Læs nyheden

Log ind