MENU

Måned

60 klubber klar til første årsmøde

Hvem bliver Årets Fodboldklub i Region 2? Hvem skal have Gør en forskel-prisen 2016? Og hvordan skal fodboldklubberne i Vestjylland klare sig i fremtiden? Det er nogle af de spørgsmål, der gives svar på onsdag aften ved DBU Jylland Region 2s årsmøde i Aulum.

Læs nyheden

Færre bortvisninger på jyske baner

For første gang i fem år er antallet af disciplinærsager fra DBU Jyllands turneringer faldet. Og særligt antallet af bortvisninger er markant lavere end sidste år.

Læs nyheden

Linda har styr på de frivillige

Med gåpåmod, organisering og et smil på læben kommer man langt. Det oplever de i Langå IK, hvor klubbens frivilligansvarlige, Linda Mogensen, på mindre end seks måneder har skaffet klubben 50 nye hjælpere.

Læs nyheden

Invitation: Nydanske piger i klubben

Den 15. november afholder DBU og DIF en temadag om, hvordan fodboldklubber kan arbejde med at få flere nydanske piger aktiveret i foreningen.

Læs nyheden

Målmanden er holdets første angriber

Weekendens Store Trænertræf i Vejen Idrætscenter samlede 130 trænere, der fik inspiration både inde og ude. Nikolai Pold gav gode ideer til at få målmandstræning, mens også brasilianske Leandro Fioretti og cheftræner Bo Henriksen fra AC Horsens gav inspiration.

Læs nyheden

Her er efterårets vildeste resultater

Vi har haft luppen fremme og har samlet en oversigt over efterårets vildeste resultater i DBU Jyllands turneringer i efteråret.

Læs nyheden

Her får dommerne kaffe og brød

I Vejle FC bliver dommere budt velkommen af klubbens ledere, og de får serveret kaffe og rundstykker i klubhuset. Det øger motivationen, lyder det fra dommertrio.

Læs nyheden

Søges: Formand til dommerområde 2

Da Henrik Kragh har fået nye, spændende udfordringer i DBU, søger vi hans afløser til posten som formand for dommerområde 2.

Læs nyheden

Kom med til BK Klitten mod Lem B

Der er mange, der griner i skægget, når BK Klitten og Lem Boldklub skal spille kamp mod hinanden i serierækkerne. Men hvordan har aktørerne det selv med klubnavnene? Det har vi spurgt dem om i forbindelse med et opgør mellem rivalerne fra Vestkysten.

Læs nyheden

Aarhus-projekt skal hjælpe udsatte børn

Et nyt samarbejde mellem Red Barnet, DBU Jylland, ForeningsMentor i Aarhus Kommune og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 skal hjælpe flere udsatte børn ind i foreningslivet i Aarhus. Børn, der går til en fritidsaktivitet, trives nemlig bedre.

Læs nyheden

Log ind