Måned

Serie 6-naturister har fået lov til at spille splitternøgne

Naturist-holdet De Blå Kugler FC er netop blevet indmeldt i DBU Jylland, og har for første gang nogensinde fået lov til at løbe på banen uden en trævl på kroppen i deres turneringskampe.

Læs nyheden

Prøv fodbold på en ny måde

Har du lyst til at prøve kræfter med motionsfodbold for sjov, er Fodbold Fitness måske noget for dig. Alle interesserede kvinder inviteres til inspirationsdag i Fredericia den 10. april. Se mere her.

Læs nyheden

Her er trænerens 12 vigtigste redskaber

Her giver den mangeårige børne- og ungdomskonsulent, Morten Madsen, sit bud på, hvilket udstyr der er vigtigst for en fodboldtræner.

Læs nyheden

Spil ikke på egne kampe

Ifølge DBU’s matchfixing-regler er det forbudt at oddse på egen konkurrence, da det betragtes som uetisk adfærd.

Læs nyheden

Fodbolddommer gav sin lillebror det røde kort

Fodboldloven vandt over søskendekærligheden, da en fodboldspiller fra Sdr. Felding fik det røde kort af sin egen bror i en Serie 6-kamp.

Læs nyheden

Få færre teenagere til at droppe fodbolden

DBU's nye koncept "Ungdomsfodbold 2.0" er en guide til at lægge en skræddersyet strategi i netop din klub for at fastholde ungdomsspillerne. Hør mere og få masser af tips og erfaringer på tre roadshows i Vejen, Holstebro og Aalborg i starten af april.

Læs nyheden

Start sæsonen med lovlige spillere

Har du helt styr på reglerne omkring første kamp i forårssæsonen og har dit hold fået tilgang af nye spillere? Vær særligt opmærksom på de digitale spillercertifikater ved nye og afgående spillere. Få styr på reglerne her.

Læs nyheden

Seniorfodbolden vendt på hovedet

Breddefodboldens udfordringer og fremtid var centrale temaer for en paneldebat mellem Morten Bruun, Boye Habekost og Hans Krabbe, da DBU Jyllands seniorudvalg for nyligt afholdt fællesmøde med sine arbejdsgrupper.

Læs nyheden

Skive udklækker unge dommere

Ungdomsskolen-Skive har haft stor succes med et dommerkursus for byens unge. 13 nye dommerspirer er der kommet ud af projektet, og inden længe er de klar til at dømme den første kamp.

Læs nyheden

Fortæl din mening om serierækkerne

Er du fodboldtræner, fodboldformand eller på anden måde involveret i de jyske herreseniorrækker? Så vil DBU Jylland meget gerne høre din mening i en netop søsat spørgeskemaundersøgelse om serierækkerne.

Læs nyheden

Log ind