Måned

Økonomisk status for jysk fodbold

Økonomiansvarlig i DBU Jylland, Hans Mogensen, gør status for 2015-2016. Den skriftlige økonomiberetning vil blive suppleret af en mundtlig orientering på delegeretmødet.

Læs nyheden

En julehilsen til alle klubbernes frivillige

DBU Jyllands formand, Bent Clausen, sender i dag en julehilsen til alle frivillige i de jyske fodboldklubber. "I er uvurderlige. Og med stor sandsynlighed lykkeligere end de fleste…", skriver han blandet andet.

Læs nyheden

Læs formandens skriftlige beretning

Man kan nu finde Bent Clausens skriftlige beretning for året 2016 her på hjemmesiden. Han berører bl.a. temaer som breddefodboldens fremtid, klubfølelse og udviklingen af nye turneringstilbud.

Læs nyheden

Lær de unge at klæde om i klubben

Et stigende antal børn og unge går ikke i bad efter træning og kamp. Det er en skam, da fællesskabsfølelse og klubliv ofte starter i omklædningsrummet.

Læs nyheden

Top 10: Her er de mest populære videoer i 2016

En Serie 6-spiller, som træner med AC Horsens, en målmand der tisser i buskadset under en kamp og en flok U17-piger, som træner fodbold før solen står op. Her kan du se de ti mest populære videoer på DBU Jyllands kanaler i 2016.

Læs nyheden

Nyt koncept sparker gang i hele klubben

Til marts lancerer DBU Jylland en helt ny type arrangement. ”Verdens bedste fodboldklub” løber af stablen som to konferencer med knap 30 oplæg og en bred vifte af temaer på plakaten og henvender sig til både trænere af alle aldre og klubbens ledere.

Læs nyheden

Hvem er på valg i Herning?

De jyske klubber skal vælge tre medlemmer til DBU Jyllands bestyrelse og tre medlemmer til Appeludvalget på delegeretmødet i Herning. Her kan du se, hvem DBU Jylland indstiller til de forskellige organer.

Læs nyheden

Ungdomstræner: Få inspiration af østrigsk træner-ikon

Gilbert Prilasnig deler ud af sin mangeårige erfaring som østrigsk toptræner for ungdomsspillere på både U17-landshold og i Sturm Graz. Få tips til både opvarmning, opbygningsspil og possession for målgruppen U12-U17 trænere. Seminaret holdes i Vejen søndag den 29. januar 2017.

Læs nyheden

Guld-hyldest til vestjysk ildsjæl

K.E. Kristensen blev i forbindelse med Skjern GF’s 100 års jubilæumsreception mandag aften hædret med jysk fodbolds største personlige hæder, DBU Jyllands Guldnål.

Læs nyheden

Her er forslagene til delegeretmødet

DBU Jyllands delegeretmøde den 7. januar 2017 er sandhedens time for de forslag, der i første omgang blev behandlet på regionernes årsmøder i november. I alt 13 forslag skal til endelig afstemning i Herning.

Læs nyheden

Log ind