MENU

Måned

Ægte klubhjerte er nu forgyldt

Flemming Nielsen fra Erritsø GIF er nyeste modtager af DBU Jyllands Guldnål. Den bundloyale klubmand har gennem 38 år været frivillig i fodboldklubben.

Læs nyheden

Træner gennem fire årtier takker af

Svend Erik Klitgaard Pedersen blev første gang fodboldtræner som 16-årig. Hverken sklerosesygdommen eller en kræftdiagnose har kunnet tvinge ham fra tjansen, men nu siger den dedikerede 57-årige træner i Fuglebakken KFUM stop.

Læs nyheden

75 klubfolk samlet om børnefodbold

75 engagerede klubledere indgik i livlig dialog om blandt andet selektion og niveaudeling på DBU Jylland Region 1's informationsmøde henvendt til børnefodboldklubber i Nordjylland.

Læs nyheden

Web-tv: U17-piger træner før solen står op

En flok teenagepiger fra det sydvestjyske træner fodbold hver onsdag morgen før solen står op. Vi besøgte dem, for at få en forklaring.

Læs nyheden

Fodboldpiger kom på glatis

Fem pigefodboldhold fra Stepping IF, Haderslev FK og FC Kolding Nord deltog i et anderledes fodboldstævne hos DBU Jylland Region 4, som bød på både futsal og et besøg i skøjtehallen.

Læs nyheden

Den attraktive klub for piger og kvinder

Janne Madsen, tidligere Fortuna Hjørring- og landsholdsspiller, er instruktør på DBU Jyllands trænerseminar den 2. april. Omdrejningspunktet er fastholdelse af pige- og kvindespillere.

Læs nyheden

Unge mænd dyrker fodboldmode

For pigerne har det altid været sådan. Men for de unge mænd er det et forholdsvis nyt fænomen at dyrke mode og design. Beckham gik forrest i kampen for at bringe fodbold og mode tættere sammen.

Læs nyheden

Billige holdbilletter til Danmark-Island

Forårsvejret gløder, græsset er grønt og landsholdet starter sæsonen i Herning mod Island skærtorsdag den 24. marts i Herning. Særligt klubtilbud til 20 personer for kun 1.450 kroner.

Læs nyheden

Ny undersøgelse skal kortlægge seniorturnering

Har DBU Jyllands seniorturnering den rigtige længde, og skal den starte tidligere på året? Og kunne tror du, det kunne være en forbedring, hvis man spillede slutspil. Nu kan du hjælpe med at pejle DBU Jyllands serieturnering i den rigtige retning.

Læs nyheden

Her er første runde i DBU Pokalen

Tirsdag den 12. april bliver der taget hul på første runde i DBU Pokalen. Se lodtrækningen for de tilmeldte jyske hold her.

Læs nyheden

Log ind