MENU

Ægte klubhjerte er nu forgyldt

Flemming Nielsen fra Erritsø GIF er nyeste modtager af DBU Jyllands Guldnål. Den bundloyale klubmand har gennem 38 år været frivillig i fodboldklubben.


Flemming Nielsen (t.h.) modtager Guldnålen af DBU Jyllands næstformand, Ole Ladefoged. Foto: Karsten Normand Pedersen.


Flemming Nielsen fra Erritsø GIF er nu blandt de få personer, som kan isætte en ægte fodboldguldnål i jakkesættet. Han har nemlig netop modtaget DBU Jyllands Guldnål, som er den højeste anerkendelse, der gives i organisationens regi.

Faktisk er Flemming Nielsen den blot 80. modtager af Guldnålen, som er blevet uddelt i snart 75 år.

Flemming har gennem 38 år været en særdeles markant figur i Erritsø GIF, hvor han har været spiller, træner, kampfordeler, ungdomsformand, seniorformand og ikke mindst fodboldformand gennem 20 år.

- Du blev træner første gang allerede i en alder af 15 år i 1977. Siden har der ikke været et eneste år, hvor du ikke har stået i spidsen som træner eller holdleder for mindst ét af klubbens fodboldhold, lød det fra DBU Jyllands næstformand, Ole Ladefoged, i forbindelse med overrækkelsen mandag 14. marts.

Uvurderlig indsats

Overrækkelsen fandt sted i Erritsø GIF’s lokaler til fodboldafdelingens generalforsamling, hvor nu 54-årige Flemming Nielsen trådte tilbage fra formandsposten.

Guldnålen tildeles frivillige ledere, der har gjort en ekstraordinær forskel for fodbolden. Og Flemming Nielsens betydning for Erritsø GIF er da også uden sidestykke – og det store frivillige arbejde har givet klubbens mand et kæmpe netværk blandt medlemmerne.

- Ikke nok med at du har ydet en uvurderlig indsats for foreningen. Du er samtidig vellidt her i Erritsø GIF. Du kender utroligt mange her i klubben, og de kender dig, fremlagde Ole Ladefoged. Han tilføjede:

- Flemming, du er en mand, man kan regne med.

Flot fjer i hatten

Flemming Nielsen er desuden meget fodboldpolitisk aktiv og har gennem en årrække været en ivrig og engageret skikkelse til årsmøde i Region 3 og til DBU Jyllands delegeretmøde.

- Du får prisen som en anerkendelse af den enorme, uegennyttige indsats, du har ydet for foreningen her og for en masse andre mennesker, sluttede Ole Ladefoged.

Guldnålemodtageren er en ægte ildsjæl og kan i forvejen bryste sig af priser som Årets Leder i Fodboldafdelingen, Årets Leder i hele Erritsø GIF, DIF’s Ærestegn og DBU Jyllands Sølvnål – og nu altså også DBU Jyllands Guldnål.

Vi ønsker stort tillykke til Flemming Nielsen.

Læs mere:

Læs stort portræt af Flemming Nielsen fra fodboldmagasinet, Jysk Fodbold

Mr. Frem træder tilbage efter 56 år

Guldnål til ægte græsrod

Log ind