MENU

Her er første runde i DBU Pokalen

Tirsdag den 12. april bliver der taget hul på første runde i DBU Pokalen. Se lodtrækningen for de tilmeldte jyske hold her.


Så er første runde klar til DBU Pokalen.


Der er foretaget lodtrækning til første runde af DBU Pokalen for de lavest rangerende jyske hold. Den indledende runde i pokalturneringen bliver afviklet tirsdag 12. april.

Det er udelukkende hold fra Serie 6 og Serie 5, som er med i første runde. Gradvist kommer højere rangerende hold til, eftersom man kommer længere ind i pokalturneringen.

Hver uge bliver der taget hul på en ny runde – udgangspunktet er tirsdagskampe – og det er altså med start den 12. april.

Se det fulde program her.

Pudsige sammensætninger

Vi har ud fra klubbernes navne her fundet frem til nogle af de mere kuriøse sammenfald.

Mødet mellem Coconut Lions (S5) og FC Chin (S5) må afgjort være det mest eksotiske opgør i runden. Det trækker dog lidt ned på tankerne om sandstrande og stærke risretter, at kampen spilles i Esbjerg.

Der er et på papiret modsætningsforhold i opgøret mellem Eliten FC (S5) og FC Kegle (S5). For mens Eliten FC må være topambitiøse, så virker FC Kegle-projektet anderledes nede på jorden.

Og som et sidste fremhævet opgør kan nævnes IF Fjorden (S5) og Bjerregrav Boldklub(S5). Meget tyder på, at det er to mandskaber, som graver sig ned. Samtidig må man formode, at kampen bliver afviklet på en bane, som ligger væsentligt under havets overflade.

Fem hold slipper for at kæmpe om det videre avancement, da de sidder over i første runde. Det er Sallingsund FC, Ejsing B, FC SevenOaks, Kongeådal SF og Vorbasse B. De er alle Serie 5-hold.

Log ind