MENU

Fodboldpiger kom på glatis

Fem pigefodboldhold fra Stepping IF, Haderslev FK og FC Kolding Nord deltog i et anderledes fodboldstævne hos DBU Jylland Region 4, som bød på både futsal og et besøg i skøjtehallen.

Fodboldpiger på glatis


Hvad har fodbold og skøjteløb med hinanden at gøre?

Måske umiddelbart ikke så meget.

De to aktiviteter var imidlertid elementerne i DBU Jylland Region 4's alternative fodboldstævne, Skøjte Cup i Vojens, og til sammen gav det fem U12 og U13 hold fra Stepping IF, Haderslev FK og FC Kolding Nord en sjov og aktivitetsfyldt dag, hvor spillerne først prøvede kræfter med spilleformen futsal og dernæst tilbragte to timer i skøjtehallen.

- Vi ønskede at afprøve et alternativ til vores Badecup, hvor indefodbold-aktiviteterne afsluttes i svømmehallen, forklarer Susanne Jensen fra DBU Jylland Region 4's kontor i Glejbjerg.

- Vi havde naturligvis gerne set endnu flere hold deltage i stævnet, men det vigtigste for os er, at de deltagende hold havde en god dag. Og det tyder meget på, tilføjer Susanne Jensen.

I hvert fald har Stepping IF efterfølgende meldt tilbage via en mail og takket for en sjov dag - og vedlagt et foto af en flok glade fodboldpiger i skøjtehallen.

Tekst: DBU Jylland og foto: Stepping IF

Læs også:

U17-piger træner før solen står op
Den attraktive klub for piger og kvinderLog ind