MENU

Prøv fodbold på en ny måde

Har du lyst til at prøve kræfter med motionsfodbold for sjov, er Fodbold Fitness måske noget for dig. Alle interesserede kvinder inviteres til inspirationsdag i Fredericia den 10. april. Se mere her.Fodbold Fitness kombinerer øvelser fra træningscenteret og leg med en fodbold. Der fokuseres på at have det sjovt i fællesskab, mens man får motion – og alle kan være med.

Søndag den 10. april får du mulighed for at snuse til, hvad Fodbold Fitness for kvinder handler om. DBU Jylland inviterer i samarbejde med Fredericia KFUM’s Fodbold Fitness-kvindehold til en uforpligtende og gratis inspirationsdag for alle interesserede klubber.

Dagens program består af sjov og anderledes fodboldtræning kombineret med fitnessøvelser. Der vil være masser af inspiration at hente i varierende øvelser og forskellige småspil.

Efter træningen og omklædning vil der være et let traktement og socialt samvær.

Tidspunkt: Søndag den 10. april 2016, klokken 13.00-17.00.

Sted: Fredericia KFUM, Randalsvej 29, 7000 Fredericia.

Peter Baun og Henrik Sørensen er instruktører.

Få flere informationer i invitationen her

Tilmelding

Du kan tilmelde dig inspirationsdagen her senest tirsdag den 5. april 2016

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til inspirationsdagen eller Fodbold Fitness generelt, er du meget velkommen til at kontakte fodbold fitness-konsulent Henrik Sørensen på mail heso@dbu.dk eller telefon 2157 5009.

Se også

Fodbold Fitness: Sundt, sjovt og socialt

Log ind