MENU

Måned

Et boost til lokal-fodbolden

DBU Jyllands fire regioner får nu bedre redskaber til at afprøve nye initiativer. Det skal hjælpe fodboldklubberne med at imødekomme særlige lokale behov og udfordringer.

Læs nyheden

Afsløring onsdag: Årets nordjyske klub

P.t. er 40 klubber tilmeldt Region 1's årsmøde, der finder sted på onsdag i Aalborg. Her vil regionen bl.a. afsløre navnet på Årets Fodboldklub 2016 i Nordjylland, ligesom en nordjysk klubleder vil blive hædret med Gør en forskel-prisen fra Jyske Bank.

Læs nyheden

Nye ansigter på vej ind i Region 4

Hvem bliver Årets Fodboldklub 2016 i Region 4? Og hvem skal sidde i regionsbestyrelsen i det kommende år? Disse spørgsmål og mange andre bliver besvaret på det kommende årsmøde i DBU Jylland Region 4, som holdes tirsdag den 22. november i Ribe.

Læs nyheden

Ombrydning klar i ungdomsrækkerne

Se med her, hvis du er nysgerrig på, hvilken række dit ungdomshold skal spille i til foråret. Ombrydningen er nemlig offentliggjort nu og puljerne er på trapperne for de øverste niveauer.

Læs nyheden

Smarte kontingenter: Kom godt i gang!

Med automatisk kontingentopkrævning via KlubOffice sparer klubbens kasserer både tid og frustrationer. Få besøg af en økonomi-supporter, som hjælper jer med opsætningen af systemet. Så kommer I godt fra land.

Læs nyheden

Region 2: Nej til to-årige årgange

Især spørgsmålet om to-årige årgange gav anledning til debat på Region 2's årsmøde i Aulum onsdag aften. Et stort flertal af de fremmødte klubber sagde nej til forslaget.

Læs nyheden

Region 2: Farvel til Skjern-profil

Årsmødet i Aulum onsdag aften blev K.E. Kristensens sidste som regionsbestyrelsesmedlem. Han har valgt at drosle ned efter 25 års tro tjeneste, men han fortsætter på sine øvrige poster. Michael Koch er ny i bestyrelsen.

Læs nyheden

Region 2: Flot hæder til Spjald IF

En imponerende indsats på pigeområdet og et værdisæt til klubbens trænere, ledere og forældre er blot et par af årsagerne til, at Spjald IF torsdag aften blev kåret som Årets Fodboldklub i DBU Jylland Region 2.

Læs nyheden

Region 2: Her bliver ildsjæl overrasket med flot hæder

Anders Bukbjerg fra Ulfborg sad i møde en helt almindelig arbejdsdag, da han pludselig blev overrasket af rullende kameraer og overrækkelse af en flot hæder: Jyske Banks og DBU Jyllands Gør-en-forskel-pris. Der var også anerkendelse til en flittig kampfordeler fra Alhedens IF.

Læs nyheden

Min mening: Kringlede regler gift for frivilligheden

Må, må ikke. Reglerne på frivillighedsområdet er så komplicerede, at både a-kasser og frivillige bliver i tvivl, når de skal fortolkes. Det er ren gift for frivilligheden, lyder det fra DBU Jyllands formand, Bent Clausen.

Læs nyheden

Log ind