Region 2: Farvel til Skjern-profil

Årsmødet i Aulum onsdag aften blev K.E. Kristensens sidste som regionsbestyrelsesmedlem. Han har valgt at drosle ned efter 25 års tro tjeneste, men han fortsætter på sine øvrige poster. Michael Koch er ny i bestyrelsen.

KE
K.E. Kristensen (til venstre) trådte på årsmødet i Aulum onsdag aften ud af DBU Jylland Region 2's bestyrelse efter 25 års tro tjeneste, men fortsætter på sine øvrige poster i DBU Jylland. Til højre regionsformand Johanne Berg. (Foto: Sidsel Krarup)


Onsdagens årsmøde i DBU Jylland Region 2 bød på et mindeværdigt vagtskifte i regionsbestyrelsen.

K.E. Kristensen – eller blot, KE, som han oftest kaldes – valgte nemlig at træde tilbage fra regionsbestyrelsen efter at have siddet med omkring beslutningerne i 25 år.

Skjern-lederen har gennem årene været en særdeles aktiv person i organisationsarbejdet i DBU Jylland, og ikke mindst indefodbolden har altid haft en særlig plads i KE’s hjerte.

Han kom med i Region 2’s bestyrelse i 1991.

Sideløbende har han været frivillig klubleder i bl.a. Holstebro Boldklub, men primært Skjern GF, hvor han har gjort en markant forskel i udviklingen af fodboldspillet i det vestjyske område. Både som træner, som kampfordeler, som leder, som initiativtager til og drivkraft bag utallige projekter og som tovholder på bl.a. den såkaldte kridtbande.

- KE har valgt at drosle ned i DBU Jylland efter en stor indsats i regionsbestyrelsen, men heldigvis har han sagt ja til at fortsætte på alle øvrige lederposter i vores organisation, sagde Region 2's formand, Johanne Berg.

Afløser med fokus på fair play


K.E. Kristensen afløses i regionsbestyrelsen af Brande IF-lederen, Michael Koch, der dog ikke personligt kunne være til stede i Aulum onsdag aften, idet han er på fodboldstudietur i Brasilien med DBU Jylland.

Michael Koch er i forvejen et velkendt ansigt i DBU Jyllands organisation, idet han bl.a. er formand for Fair Play-udvalget, og lokalt er han også være kendt af mange klubfolk, da han – udover at være kraftigt engageret i Brande IF - er kraftigt involveret i FCM Klubsamarbejdet.

Bestyrelsesmedlemmerne Poul Overgaard og Torben Nielsen blev begge genvalgt til en ny to-årig periode.

Det betyder, at udover ovennævnte består Region 2’s bestyrelse det kommende år af regionsformand Johanne Berg samt bestyrelsesmedlemmerne Henrik Flensborg Hansen, Johnny Krogh Hansen og Jørgen Rasmussen, der modtog valg sidste år og derfor ikke var på valg i 2016.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: Sidsel Krarup


Log ind