Region 4: Tak til alsidig ildsjæl

Øster Vedsted IF har gennem 27 år gjort brug af Claus Falck Hansens dygtige og alsidige kompetencer. Tirsdag aften kunne de sige tak til Claus, da han modtog Jyske Banks og DBU Jylland Region 4’s Gør en Forskel-pris.

foto: LLN Press
En stolt Claus Falck Hansen (nr. 2 fra venstre) modtog Gør en Forskel-prisen af Karsten Boulund Svendsen, Jyske Bank (yderst tv.) og 2015-modtageren, Rasmus Hansen fra Haderslev FK samt regionsformand Jens Chr. Hansen (yderst th.). Foto: LLN Press



Klubbladredaktør. Træner. Bestyrelsesmedlem. Næstformand. Formand. Kampfordeler.

Det er blot nogle af de poster, Claus Falck Hansen har beklædt i Øster Vedsted IF de seneste 27 år. Og det er bare, hvad han har ydet for klubben. For den lille landsby som helhed har han haft en uvurderlig betydning som vaskeægte ildsjæl.

Tirsdag aften kunne Øster Vedsted IF overraske Claus med, at Jyske Bank og DBU Jylland Region 4 har udvalgt netop ham som modtager at årets Gør en Forskel-pris, som blev overrakt ved DBU Jylland Region 4’s årsmøde i Ribe Fritidscenter.

Velset, anerkendt og hjælpsom

Siden starten som ungdomstræner har Claus stort set været omkring samtlige arbejdsområder i hele klubben. Selv da han sluttede trænerkarrieren, stod han altid klar i kulissen, hvis et hold kom i trænermangel.

Helt naturligt kom Claus Falck Hansen også i bestyrelsen og har via poster som næstformand og formand bidraget til, at Øster Vedsted i dag har en sund og aktiv idrætsforening. De seneste 14 år har Claus lagt store kræfter i arbejdet som kampfordeler og stod også for etablering og drift af en ny hjemmeside.

Claus fratrådte for nylig posten som kampfordeler efter eget ønske til fordel for nye og yngre kræfter - med slutbemærkningen:
- I ringer bare, hvis I mangler hjælp!


  

Log ind