Region 1: Ny mand i startopstillingen

Søren Larsen fra Dronninglund IF blev på onsdagens årsmøde i Aalborg nyvalgt til DBU Jylland Region 1’s bestyrelse. Han afløser Kim Glad Andersen.

Ny_i_Region1
Søren Larsen, Dronninglund IF, er ny i Region 1's bestyrelse. (Foto: Bob Gisselmann)


Region 1’s bestyrelse er de nordjyske fodboldklubbers fælles stemme.

Og den stemme blev justeret en smule på onsdagens årsmøde i Aalborg.

Her blev Søren Larsen fra Dronninglund IF nemlig valgt som nyt medlem af regionsbestyrelsen i stedet for Kim Glad Andersen, der har ønsket at drosle ned.

- Kim har gjort en kæmpe stykke arbejde for både JBU og DBU Jylland gennem årene, og han har heldigvis sagt ja til at fortsætte i udvalgsarbejde og i DBU's repræsentantskab, sagde regionsformand Kristian Nørgaard Thomsen i sin takketale til Kim Glad Andersen.

En aktiv klubleder


Søren Larsen, er 52 år og uddannelsesvejleder i Brønderslev Kommune, og en særdeles aktiv leder i sin klub. Han er bl.a. medlem af Dronninglund IF’s ungdomsudvalg, kursusansvarlig, involveret i et tværgående projekt med skolesamarbejde, samt inde over afslutningsarrangementer, samarbejde med ungdomsuddannelser og meget andet.

Han er også allerede aktiv i DBU Jyllands organisation og har været det siden 2010. Bl.a. som formand for DBU Jyllands såkaldte ungdomsturneringsgruppe.

Udover nyvalget af Søren Larsen var der genvalg til regionsformand Kristian Nørgaard Thomsen og bestyrelsesmedlem Henrik Sloth.

Bestyrelsesmedlemmerne Jørgen Staun, Thomas Jensen og Christian Fynsk, blev alle valgt for en to-årig periode i 2015 og var derfor ikke på valg i år.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: Bob Gisselmann


Log ind