Region 4: To nye i bestyrelsen

Fodboldklubberne i Syd- og Sønderjylland stemte på årsmødet i Ribe tirsdag aften to nye ledere ind i DBU Jylland Region 4’s bestyrelse.

foto: LLN Press
Brian Christiansen og Lise-Lotte Klinge er nyvalgt til DBU Jylland Region 4's bestyrelse. Foto: LLN Press



Region 4’s bestyrelse går det kommende år i møde med en lidt ændret holdopstilling.

På årsmødet i Ribe tirsdag aften tog regionen nemlig afsked med i alt tre bestyrelsesmedlemmer: Ole Velo Jensen, Jimmi Clausen Møller og Søren Ernst Lüdeking, der alle havde ønsket at drosle ned.

Til gengæld blev to helt nye fodboldledere valgt ind som afløsere, nemlig Brian Christiansen, Outrup Boldklub og Lise-Lotte Klinge, Bramming Boldklub.

Brian Christiansen er 48 år, har været involveret i fodboldfrivilligt arbejde gennem hele sit voksne liv og har siddet som formand i Outrup Boldklub siden 1994.

Lise-Lotte Klinge er 44 år, har været træner i Bramming Boldklub siden teenage-årene og har været frivillig i klubben lige siden. Udover trænergerningen fungerer hun også som hjælper med diverse opgaver i forhold til klubbens kiosk, til byfesten og Champagne Cup.

Derudover var der også genvalg af Claus Behrndt, Tønder SF, der har siddet i regionsbestyrelsen siden 2012.

Regionsformand Jens Christian Hansen og bestyrelsesmedlemmerne Kenneth Nielsen og John Møller Pedersen blev alle valgt for en to-årig periode i 2015 og var derfor ikke på valg i år.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: LLN Press

Log ind