MENU

Måned

Jyllands dårligste hold har 0-80 i målscore efter seks kampe

Kolt/Hasselager IF's Serie 2-kvinder har ikke haft den bedste sæson. De har i deres første seks kampe lukket 80 mål ind, og har endnu til gode at score. Alligevel fortsætter kvinderne ufortrødent.

Læs nyheden

Tag 2-4 årige med på fodboldeventyr

Med manualen til Bold og Bevægelse kan du som træner planlægge øvelser og lege, der motorisk passer til de 2-4 årige. Kom godt i gang med et spændende fodboldlegeunivers.

Læs nyheden

Sådan tilmelder du hold til Golden League

Senest den 10. juni skal du tilmelde klubbens hold til Golden League, som er DBU Jyllands tilbud til de bedste hold i U10 til U12. Det er dog ikke alle hold, der behøver lave en aktiv tilmelding.

Læs nyheden

Stik den: Så sociale er fodboldspillere efter træning

Er det sociale liv i fodboldklubben død? Ikke ifølge fodboldspillerne som angiver, at de både klæder om og har socialt samvær i klubben i stor stil. Det viser en undersøgelse fra DBU Jylland.

Læs nyheden

Sjove stævner med tur i sommerland

Jesperhus Feriepark og Djurs Sommerland åbner portene for børnefodboldspillere søndag den 10. juni. Først spiller holdene fodboldstævne og derefter går turen i sommerland. Hele familien er velkommen, vi sælger billetter til sommerlandet til favørpris. Tilmelding senest 27. maj.

Læs nyheden

Tilmeld jer landspokalturneringen for +32 og +40

Danmarks stærkeste pokalturnerings-mandskab skal findes for +32 og +40. Tilmeld jeres hold allerede idag.

Læs nyheden

Målrettet kommune-indsats styrker lokalfodbolden

DBU Jylland har nu sit helt nye kommune-setup på plads. Det giver nye muligheder for de jyske fodboldklubber til at få hjælp til at skabe udvikling, rekruttere frivillige, igangsætte nye aktiviteter, tiltrække nye medlemmer og gøre en indsats for lokalområdet.

Læs nyheden

Guide: Bliv rigtigt indplaceret i U13

Alle nuværende U12-hold skal aktivt tilmeldes U13-rækken inden den 10. juni. Men hvordan finder man ud af at tilmelde sit U12-hold på det rigtige niveau i U13? DBU Jylland har lavet en vejledning, som kan hjælpe dig godt på vej.

Læs nyheden

28.000 unge tager på efterskole

Mange fodboldklubber er frustrerede over, at de unge tager væk på efterskole. Men hvad kan man egentlig gøre for at bevare tilknytningen og få teenagerne tilbage i klubben? Få fem gyldne efterskoletips her.

Læs nyheden

Kampdag: Disse 7 ting sker på alle breddehold

Du vidste det måske ikke, men du har været med til at sætte verdensrekord i en Golf III, givet kokkehuer til franske hotdogs og været tæt på at gøre en superligalæge pletskaldet. Værs'go: Her er 7 ting, du helt sikkert kan genkende, hvis du har spillet fodbold.

Læs nyheden

Log ind