MENU

Sådan tilmelder du hold til Golden League

Senest den 10. juni skal du tilmelde klubbens hold til Golden League, som er DBU Jyllands tilbud til de bedste hold i U10 til U12. Det er dog ikke alle hold, der behøver lave en aktiv tilmelding.Har din klub et U10-, U11- eller U12-hold, som skal spille med i Golden League? Herunder kan du få styr på tilmeldingsproceduren. Foto: Henrik Bjerregrav.

Har din klub et dygtigt U10?, U11? eller U12-hold?

Så kan det være, at Golden League er det rigtige turneringstilbud for jer.

Nye klubber er meget velkommen til at tilmelde sig i Golden League, og der er fri tilmelding. Hvis I ønsker at deltage, så skal I have tilmeldt jeres hold senest den 10. juni.

Nuværende U10- og U11-hold overføres automatisk

Mens alle U10-hold samt nye U11- og U12-hold skal tilmelde sig via klubOffice, så gælder det for de nuværende U10- og U11-hold, at de automatisk bliver overført til efterårets Golden League.

Derfor skal DBU Jylland også have en aktiv framelding, hvis man alligevel ikke ønsker at deltage.

Alle kommende U10-hold skal dog ikke blot tilmelde holdet i KlubOffice men også sende en mail til Peter Kristensen fra DBU Jylland på pekr@dbujylland.dk, med en angivelse af holdets forventede niveau (altså om holdet skal spille med i Platin, Guld, Sølv, Bronze eller Jern).

U10-hold skal spille et kval-stævne

For at være mere sikker på U10-holdenes niveau skal de dog også deltage i et kvalstævne, som kan bidrage til at sikre den rette matchning af holdet.

Hvert kvalstævne får deltagelse af fire hold, der alle mødes indbyrdes i kampe á 2 x 15 min. Efter ’kvalstævne-runden’ inddeles holdene på baggrund af resultaterne i puljer.

Kvalstævnerne bliver afholdt den 19 august.

Puljerne til den kommende sæson i GL offentliggøres 3. juli, hvorefter kampfordelerne har mulighed for at tilrette datoer, mv. frem til og med 11. juli.

Generelt om Golden League

Ved tilmelding til Golden League erklærer man sig samtidig indforstået med, at det er matchningen, der har førsteprioritet – ikke kørselsafstandene. Gennem hyppig ombrydning sikres den sportsligt mest optimale niveaudeling, således alle deltagende hold får bedst mulig matchning oftest muligt.

Alle årgange spiller i puljer á fire hold, der mødes en gang. Efter endt puljespil laves der op- og nedrykning mellem niveauerne, så den rette matchning bibeholdes hele vejen igennem turneringen.

Log ind