MENU

Jyllands dårligste hold har 0-80 i målscore efter seks kampe

Kolt/Hasselager IF's Serie 2-kvinder har ikke haft den bedste sæson. De har i deres første seks kampe lukket 80 mål ind, og har endnu til gode at score. Alligevel fortsætter kvinderne ufortrødent.Kvinderne fra Kolt/Hasselager IF kan sagtens grine, selv om resultaterne ikke har været prangende. Foto: Privat.

Når man kigger ned igennem de jyske bredderækker, så er der de fleste steder tale om tætte og spændende puljer.

I Serie 2 Kvinder, pulje 292, er historien dog noget anderledes. Når man kigger på sjette- og sidstepladsen, så kan man nemlig finde Kolt/Hasselager IF, som ligger placeret som en suveræn nummer sjok, med seks nederlag i ligeså mange kampe og en målscore på 0-80.

- Vi er et helt nyt hold, hvor vi ikke kender hinanden så godt endnu. Vi har ikke rigtig trænet, og vi har heller ingen træner, men vi hygger os med det, fortæller en af holdlederne, Signe Carstens.

Målsætningen er at score et mål

Selv om det er blevet til lutter store nederlag i sæsonens første seks kampe, så tager det aarhusianske kvindehold det nu med en ophøjet ro.

- Altså, vi er er meget stolte af, at vi holder os til syvtabellen, hver gange vi spiller (kvinderne har tabt 1 x 7-0, 2 x 14-0 og 2 x 21-0 i sæsonens kampe indtil nu, red.). Men alligevel så er stemningen i omklædningsrummet efter kampen den samme, som før vi spiller. Vi hygger os, og det er bare sjov og ballade, griner Stine Carstens, som ikke er i tvivl om holdets målsætning i sæsonens resterende kampe.

- Vi skal score et mål. I jagten på det, har vi bl.a. oprettet en bødekasse, så nu koster det ved kasse ét, hvis man brænder en store chance, fortæller Signe Carstens.

Holdet opstod på byens Facebook-gruppe

Holdet er en blanding af kvinder, som spillede sammen tidligere – og så en gruppe helt nye kvinder, som ikke kender de andre fra tidligere.

- Vi havde snakke om længe, at vi skulle have lavet et hold, og nu fik vi endelig gjort det. Rent praktisk lavede vi et opslag, som vi smed op på byens Facebook-gruppe, og så var der en hel masse, som skrev, at de gerne ville være med, fortæller Signe Carstens.

- Vi har dog haft lidt svært ved at stille hold nogle gange, fordi vi er løbet ind i mange småskader. Nok fordi, vi ikke træner flittigt nok. Så vi overvejer, om ikke vi skal lavet holdet om et til syvmandshold i stedet, siger hun.


Log ind