MENU

Måned

Debatmøde om seriefodboldens fremtid i Nibe

Succeshistorier, indlæg fra lokale klubber, input fra fremtidsforsker og debat om fremtidens seriefodbold. Det er på menuen, når DBU Jylland og Nibe Avis inviterer de lokale klubber til inspirationsaften i Nibe mandag den 28. maj.

Læs nyheden

Real Madrid efteraber serieholdene

Når Real Madrid spiller sig til Champions League-finalen for næsen af Bayern München, så er det faktisk serieholdenes taktik, de efteraber. Se hvad de kopierer lige her.

Læs nyheden

Husk ansøgning til disse tre ungdomsrækker senest den 28. maj

Ønsker din klub at få hold indplaceret i U19 Drenge Liga 1, U17 Drenge Liga 1 eller U16 Piger Liga 1 efter sommerferien? Så skal I ansøge DBU Jylland senest mandag den 28. maj.

Læs nyheden

Dommerformand søges til det syd- og sønderjyske

DBU Jylland søger en dommerformand til den ledige taburet i det syd- og sønderjyske dommerområde. Måske er det lige dig, vi mangler?

Læs nyheden

Unified-partnere søges til Special Olympics-landsholdet

Parasport Danmark søger otte partnerspillere til herrefodboldholdet, der i marts 2019 er en del af den danske trup til Special Olympics World Summer Games i Abu Dhabi.

Læs nyheden

Ildsjæl hædret for imponerende frivillig bedrift

Hvem kan skrive 74 år frivilligt fodboldarbejde på sit CV? Det kan Vejle Boldklubs legendariske fodboldleder, Robert Torntoft, såmænd, og det sikrede ham i dag jysk fodbolds højeste personlige anerkendelse, DBU Jyllands Guldemblem.

Læs nyheden

Ugens træningsøvelse: Offensive omstillinger

Hvad er den bedste løsning, når man pludselig står med en mulighed for at lave en god, hurtig omstilling? Skal man slå en dyb bold, give spidsangriberen den i fødderne eller noget helt tredje? Ugens træningsøvelse har fokus på de offensive omstillinger.

Læs nyheden

Test dig selv: Er du curlingforælder?

Fodboldforældre er ligeså forskellige, som børnene på holdet er. Men hvordan ser de andre forældre på dig? Svar på de fem udsagn og se, hvor du står på curlingbarometeret.

Læs nyheden

Log ind