MENU

Måned

Ugens træningsøvelse: Fra undertal til overtal

Denne uges træningsøvelse træner overgangen fra VI til DE. Der er fart over feltet og garanti for høj puls og mange boldberøringer.

Læs nyheden

Sol, sommer og sjove børnestævner

Solen har efterhånden varmet både græs og fodboldstemning til kogepunktet. Oplev DBU 3-bold Tour-stemningen fra stævnet i Stavtrup og se mere om de kommende stævner i Mønsted den 3. juni og Skovlund den 10. juni.

Læs nyheden

Tilmeldingsguide til efteråret

Efterårssæsonen 2018 nærmer sig så småt. Men hvilke hold skal tilmeldes igen, og hvilke bliver automatisk overført fra foråret? Vi giver dig et komplet overblik her.

Læs nyheden

Seriehold er eksperter i clean sheets

Hanstholm IF er efterhånden ”dem, de andre ikke vil lege med”. I sæsonens første ti kampe, hvoraf de to dog er vundet uden kamp, har de endnu ikke indkasseret ét eneste mål.

Læs nyheden

Bent Villumsen hyldet af både klub og DBU Jylland

Fodboldlederen fra Odder IGF blev Kr. Himmelfartsdag fortjent hyldet i pausen af 2. divisionskampen på Spektrum Park mod B93. Han blev udpeget som Æresmedlem i sin hjerteklub og fik samtidig overrakt DBU Jyllands Hædersemblem.

Læs nyheden

DBU Jylland holder lukket torsdag og fredag

DBU Jyllands fire kontorer holder lukket Kristi himmelfartsdag, torsdag, samt fredag.

Læs nyheden

Ugens træningsøvelse: Stikninger og dybdeløb

I FIFA18 skal du trykke på trekant - og i virkeligheden bare bruge fødderne. Men begge steder er stikningen og dybdeløbet et effektivt våben. Her får du en øvelse, der gør spillerne dygtigere til netop denne disciplin.

Læs nyheden

Nordjysk fodboldtivoli med DBU 3-bold Tour

Hyggestemning, masser af fodbold og fælles oplevelser for hele familien. Sådan er rammerne om DBU 3-bold Tour, som sørger for fodboldfest for børn i Farsø 2. pinsedag den 21. maj. Tilmeld online på staevner.dk eller pr. mail senest en uge før.

Læs nyheden

Hvad tager 1 minut og 15 sekunder?

Et par hints? Det kræver lidt teknik i fingrene. Det giver umiddelbar tilfredsstillelse. Gør det helst i god tid inden en kamp. Se, hvad vi mener lige her.

Læs nyheden

Video: Til kamp med Danmarks ældste fodbolddommer

Jørgen Guldberg er 80 år gammel men stadig aktiv fodbolddommer. Det gør ham til landets ældste af slagsen. Vi var med ham på opgave.

Læs nyheden

Log ind