Ugens træningsøvelse: Stikninger og dybdeløb

I FIFA18 skal du trykke på trekant - og i virkeligheden bare bruge fødderne. Men begge steder er stikningen og dybdeløbet et effektivt våben. Her får du en øvelse, der gør spillerne dygtigere til netop denne disciplin.



En stikning til en dybdeløbende medspiller kan være et effektivt våben. Men det er også et våben, som kræver timing og overblik.

Denne øvelse har netop til hensigt, at træne disse elementer, og den kan tilpasses efter behov, så den passer lige netop til dit hold.

Selve øvelsen:

Der spilles 7:7 på en bane på ca. 30*60 meter. I hver ende markeres en scoringszone på ca. 10 meter, hvor der ikke må forsvares som udgangspunkt, mens der dermed er en midterzone på ca. 30*40 meter.

Man spiller på almindelig vis i midterzonen, og der kan scores ved at aflevere til en spiller i løb i scoringszone - dvs. ved at lave en stikning og et dybdeløb, der er timet sådan, at bold og boldmodtager havner på samme tid i scoringszonen. Der må som nævnt ikke forsvares i scoringszonen fra start af, men det er tilladt at følge et evt. løb derind.

Der kan spilles med offside efter behov.

Log ind