MENU

Tag 2-4 årige med på fodboldeventyr

Med manualen til Bold og Bevægelse kan du som træner planlægge øvelser og lege, der motorisk passer til de 2-4 årige. Kom godt i gang med et spændende fodboldlegeunivers.I din klub vil I gerne tilbyde fodbold til de alleryngste. I vil gerne gøre dem fortrolige med klubhus, stadion og ikke mindst det at gå til fodbold.

Men hvad kan de egentlig? Og hvordan planlægger man en træning for så små børn?

Nyt træningstilbud med indbyggede øvelser

”Bold & Bevægelse” er et træningstilbud målrettet børn mellem 2 og 4 år og deres forældre.

Bold & Bevægelse skal hjælpe den enkelte fodboldklub med at tiltrække de yngste børn og deres forældre. Det inspirerer til en ny og sjov måde at træne de yngste børn.

- Der er mange spændende tiltag i gang og på vej i klubberne, og her kan Bold & Bevægelse-materialet støtte op om de gode intentioner, forklarer David Kiær Nielsen, fodboldfaglig rådgiver hos DBU Jylland Udvikling.

Han har været med til at udvikle materialet, der i al sin enkelhed byder på helt konkrete øvelser og lege tilpasset 2-4 årige børn. Samtidig er øvelserne pakket ind i nogle sjove og spændende legeuniverser.

Sådan tager I på fodboldeventyr

Hver eneste træning kan blive sit helt eget eventyr, hvor I sammen oplever junglens mange farlige dyr, hjælper bondemanden på gården eller tager rumraketten til nye planeter.

Alle legeuniverser er nøje beskrevet i manualen og alle øvelser indgår i et detaljeret program. Så er træneren klar til at tage på banen direkte med programmerne fra manualen.

- Øvelserne her i manualen er en god start for trænerne, og der er planlagt en række øvelser og vejledninger mere senere på året, lyder det fra David Kiær Nielsen, som håber, at mange downloader og bruger manualen.

Download manualen her og se mere om Bold & Bevægelse her, hvor der også kan downloades en plakat til klubhuset eller børnehaven. Helt kvit og frit.

Få inspiration fra andre klubber

I Sydmors IF henter de selv de 2-4 årige børn i børnehaven, når der hver tirsdag er Hop og Leg-fodbold. Det har fået medlemstallet i de yngste årgange til at eksplodere. Se mere i videoen nedenfor.Log ind