MENU

Kampdag: Disse 7 ting sker på alle breddehold

Du vidste det måske ikke, men du har været med til at sætte verdensrekord i en Golf III, givet kokkehuer til franske hotdogs og været tæt på at gøre en superligalæge pletskaldet. Værs'go: Her er 7 ting, du helt sikkert kan genkende, hvis du har spillet fodbold.Det kan da godt være, at du aldrig kommer til at deltage i VM-finalen. Det kan også godt være, at du ikke får fem-stjernes forplejning på udebaneturene og rejser i privatjet. Men du er breddefodboldspiller - og det er slet, slet ikke så ringe endda!

Måske kan du nikke genkendende til de syv punkter herunder - eller genkende en holdkammerat eller to? 

God fornøjelse med resten af sæsonen.

Syv ting der sker før, under og efter en fodboldboldkamp i bredderækkerne:

1. Der er for få, der kan køre til udebanekampen, og to biler ender med at skulle huse hele truppen. Uden at vide det sætter holdet uofficiel verdensrekord i antal personer i en Golf III.

2 Minimum én spiller har glemt benskinner, og gennemfører de 90 minutter med to kortholdere på skinnebenene under strømperne.

3. Mindst to spillere ”glemmer” hvad træneren har sagt, og jerner på kassen før opvarmning med en kraft, som ville forårsage akut pletskallethed og grå hår hos enhver superligalæge: ”Lyskeskader, sportsbrok, fibersprængning, aaaaarrrgh!”

4. Seneste i det 11. minut forlader en spiller banen med sidestik – gerne med den undskyldning, at ”det må være noget sygdom”.

5. Kampen bliver gennemført på en bane, som enten er stenhård som hærdet stål eller sjasket og blød som bunden i en svensk skovsø.

6. I omklædningsrummet efterfølgende kan der spottes følgende skavanker: Blå negl, hudafskrabning på knæet, vabler under fødderne og trælår.

7. Minimum fire spillere forlader klubhuset med en fransk hotdog i hånden. Og er klar med flere kokkehuer end en madanmelder efter et besøg på NOMA.


Log ind